aasenamerve SimgeAydn daha çok yaa şubat sonu 😒 dayanamıyorum ben artık valla sanki 2 senedir hamile gibiyim 😀
Elfibrhm2609 SimgeAydn az kalmadi şubat sonu daha 😀hele son zamanlara doğru zaman geçmek bilmiyor 🤷♀️🌸😀
SimgeAydn aasenamerve 24 şubat gözüküyor ama tansiyondan dolayı erken doğum olabilir dedi doktorum 🙁 bakalım ne olacak baya korkuyorum da ya
Emine24 aasenamerve 😂😂😂 bende valla evlendiğimden beri hamileyim sanki hamile olmadığım günleri unuttum🙄
aasenamerve SimgeAydn düşük mü yüksek mi tansiyonunuz ? Bizim doktor da omurilik fıtığından şüphelendi perşembe günü beyin ve sinir cerrahına muayene olacağım varsa öyle bişey 19-22 şubat arası sezeryanla alırız dedi. Umarım yoktur ama valla yoruldum 😀
SimgeAydn aasenamerve inş yoktur. Benm yükseliyor ya sınırda. Evde ölçüyorum 11/8 çıkıyo 12/8 bazen 13lerde. Küçük olan sınırda. Tansiyon ilacına başladık işte. Doktora gittiğimde de 15/8 çıktı. İnş düzelir de zamanında olur doğum
Elaninannesi Ben de 34 haftalığım hep yan yatmaktan çürüdüm artık sabrediyorum normal günü 6 şubat bişey kalmadı ama disimi sıka sıka bende de dis kalmadı 😔
Yasemin4242 31+1 hafta dayız. Şubat sonu doğumum benimde ama dolu dolu Ocak ve şubat ayı vaar hayırlısı diyelim çatlıyorum meraktan dogursak artık 😊
Zeynep23 Kızımla 62 den tavşan yapıyoruz artık 🤣🤣 31+1 günler geçmeli mi yoksa geçmemeli mi bilemedim içimdeki kıpırtılarını çok seviyorum
SimgeAydn Elfibrhm2609 az kaldı az kaldı diye diye geçiyo işte 😀 daha çok var deyince geçmiyo zaman 😂
Elfibrhm2609 SimgeAydn Allah hepimizin yardımcısı olsun ya hayırlısıyla kucaklarimiza alalım inşallah 🌸🤰
SimgeAydn Elfibrhm2609 amin canım inşallah dua edelim birbirimize. Kulun kula olan duası kabul olurmuş 😍🙏
aasenamerve Emine24 zor bi hamilelik geçirdim zaten valla yaklaştıkça hiç geçmiyor sanki zaman 😀 bide heves edip herşeyini de hazırladım hastane çantası falan. Artık hiç geçmiyor 😀