benimmdunyamm Deletedmom622772 doktoruma bir kavusabilsem🤣🤣🤣🤣 klinik açmasını bekliyorum 🤣🤣ama o söylemeyen doktora detaylıda tekrar randebum var soracam bu sefer 🤣🤣
Deletedmom622772 benimmdunyamm süperr o zaman detaylı sorun iyice baksın kesinleşsin içinize sinsin heyecanlıııı İnsallah hayırlısı olsun 🧿😁🥲
Limonzeytin benimmdunyamm Neden sormadnz cnsyeti şmdiye kdr demedilermi? Göstermiyomu yada. 16da öğrenmştm ben cnsyeti.
haklisinesracim benimmdunyamm ne kız ne erkek. Hmm demek ki uzaylı çocuk. Nasik detaylı o kızsa rahmine erkekse testislere bakmadan neyin detayına bakıyor
Askiletotomsu benimmdunyamm yok canım Angut söyleyecek sandım Sonrada yüzünü ilk kez görünce çocuğun heyecanla sormayı unuttum Ama 15-16-18.haftalarda ogrenmistim kız denmişti Üç ayr doktor tarafından Biri benim detayliyi yapan doktor
babyninannesi benimmdunyamm soylemez durup dururken cunku bildiginizi biliyodur bence benimkide bisey demiyordu yani icimde kalmasin sorayim dedim oyle soyledi :)
benimmdunyamm babyninannesi 🤣🤣bir daha gidince sorayım rüyamda erkek diyorlardı ağlıyordum rüyamda 🤣🤣🤣
benimmdunyamm Askiletotomsu neyse sen yakın zamanda kendi doktoruna gitmişsin ben gitmedim klinik açmasını bekliyorum açamadı daha
Merve4861 benimmdunyamm gene senin doktorun herseyi solemis benim doktor hicbirsey solemedi ne bobregiyle alakali ne baska biseyle kilom fazla oldugu icin yag tabakasini one surdu gozukmuo felan fistan dedi. Kendi dobloru boktandi bana bok atti kendi bile gormekte zorluk cekio oysaki hic bisi demedi elime dosya felanda vermedi
benimmdunyamm Merve4861 ay salakkk özelse parasını vermeseydin bende kiloluyum valla gayette iyi gördü
Birkuzucukbeklerken benimmdunyamm söylemesi lazım neden soylemedi ki keşke sen sorsaydın canim bende bugün detayliya gittim cinsiyetini biliyor musun annesi diye sordu evet kiz dedim dogru kiz dedi ben söylediğim halde tekrar soyledi kendisi
benimmdunyamm Birkuzucukbeklerken sormadı işte malakkk ya bende covid geçirdim hastanede yattım o covid ilaclarindan falan içtim.hep.hamileymisim o yüzden baya korkutmuştu doktorlar beni bende kaç aydır detaylıyi bekliuorum birşey çıkar mı eder mi diye sağlığıyla ilgilenirken cinsiyeti hiç soramadım ama kendi de bir sorabilirdi mal adam 9 da gidecem onun yanınaa
Ebrumelek16 benimmdunyamm bende ayrıntılıya girdim bacaklar kapalı dedi 5 aylığız hala cinsiyet yok yahni bütün organlara bakılıyordu tahmin dahi yürütmedi dedim herelde benim doktor bi mal ama sizinki de öyleymiş
benimmdunyamm Ebrumelek16 benimki görmüştür büyük ihtimalle herseyini gördü çünkü ama ben sormayınca demek o da beni umursamadi biliyor dedi herhalde
Ebrumelek16 benimmdunyamm ben özellikle sordum bacakları kapalı dedi illa ki organlarından anlaması gerekmiyor mu ya hala öğrenemedim ne zama. Gitsem kapalı maşallah
Birkuzucukbeklerken benimmdunyamm gecmis oldun canim bebegin saglikliysa gerisinin önemi yok benim arkadaşım 30. Haftasına kadar cinsiyeti öğrenemedi gostermedi bebisi