minigiminannesi03 Yumurta toplatacaklar ve transfer bekleyenler neler yaptınız biraz anlatır mısınız çarşamba günü yumurtalarim toplancak işlem zormu
mercimeginanne minigiminannesi03 bnm kızım da tüp bebekti. Yumurta toplanırken uyuttular çıkınca da hiçbir ağrım sızım yoktu. 2-3 gün sonra transfer oldu. O da aşılamanın aynısıydı. Yani korkmayın olumşu düşünüp pozitif girn transfere hakkınızda hayırlısı olsun :)
Eliferimm minigiminannesi03 bende iki kez yumurta toplattım ilk gebeliğim kimyasal oldu şuan 16+5 ikinci tüp bebek ile hamileyim, zaten anestezi verip de topluyorlar korkmayın uyandığınızda adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor o kadar. Transferde de idrara sıkışık oluyorsunuz transferden sonra da biraz yatmanız gerekiyor o biraz kasığınızı ağrıtıyor o kadar pozitifi görmeniz dileğiyle.. 💓🥰
miracle87 minigiminannesi03 merhaba hiç korkmayın anestezili olduğu için uyandiginizda hiç bir şey anlamıyorsunuz yurt dışında anestezi olmadan yaptıran duymuştum ama acı eşiği çok yüksek olmalı Bende kist vardı opudan 10 gün önce alındı onda doktorum demişti 2 3 dk lik işlem için anesteziye gerek yok dayan diye evet o biraz zor geçti ama iyiki de ayık olmuşum dedim değmez gerçekten siringayla hemen çekip almıştı
Sule_123 minigiminannesi03 çok zorluğu yok canım zaten acı felan da olmuyor ama asıl mesele toplamadan sonra dikkat etmelisin asla ve asla kabız olmaman gerekiyor maalesef ben kabız oldum karnım ve sırtım şişti ciğerlerim su toplayacak duruma geldi yılbaşında hastanede yattim sabaha kadar serum ve damar yolundan verdikleri bi ilac ile lavaboya giderek vücudumdaki suyu idrar olarak boşalttılar çok zordu bende tramva gibi birsey oldu katı yeme bol bol su iç hafif şeyler ye birde redbul iç benim doktorum iç dedi ama ben içmedim keske icseydim sor sende doktora redbul iciyim mi diye
minigiminannesi03 mercimeginanne ben birtek yumurta toplatma sırasındaki ağrı sızı olur diye korkuyorum transfer den korkmuyorum genede heyecan verici beklemek stresimi yok sadece merak heyecan var içimde dun aksam catlatma iğnesi vuruldum ve yarın toplama işlemi olacak
mercimeginanne minigiminannesi03 yok anesteziden uyanınca hiç ağrı olmadı bende ve diğer arkadaşlarda. Korkmayın :))
minigiminannesi03 mercimeginanne inşallah somu çok güzel olur Allah bağışlasın kızını allah analı babalı buyutsun🥰
Duygudikicidkc Benim doktorum bayıltmadan topladı yumurtaları gayet uyanıktım hiçte agrım olmadı benim acı eşiğim yüksek benden 12 tane topladılar ama diğer arkadaşımdan 1 tane aldılar kadın fenalaştı mesala herkesin farklı olur bence
Fnd92 Benimde tüp bebek hiç agrım sızım olmamıştı şükür anestezi altında oldu hic korkmayın rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah tez zamanda nasıp etsin sizede evlat 🤲🏻🤲🏻☺️
minigiminannesi03 Fnd92 Amin cemi cümlemize nasip etsin inşallah allahim kimsenin kucağını boşa çıkarmasın insallah
minigiminannesi03 Eliferimm allahim kucağını dolu etsin inşallah hayırlısıyla bebisini kucağına al canim
minigiminannesi03 miracle87 bendede alınmıştı 2 yıl o ce resmen alinasiya çığlık attım doktorum daha buna dayanamiyorsun cocugu nasılsın doguracaksin demişti dalgaya vurmuştu o hiç sorma demiştim 2 gün popumun üstüne oturmadı m sonra düzelmesi antezi olmadan zaten yaptiramam
Eliferimm minigiminannesi03 Aminn inşallah bu mübarek günde birbirimize dualar edelim, inşallah sizde pozitifi görür bu duyguyu yaşarsınız ve sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeğinize🙏🥰
minigiminannesi03 Sule_123 tessekur ederim verdiğin bilgi için yarın sorarım doktoruma ben genel olarak kabızlık yaşıyorum beni 1 tek süt bozuyor redbul pek faydası olacağını düşünmüyorum ben bugünden süt içim sabaha rahat ederim
Deletedmom_33 minigiminannesi03 Anestezi ile girmiştim ben. Uyandığımda odsdaydim. Hafif bir kaşık ağrım vardı. Geçti birkaç güne tamamen
Yumiyum Yumurta toplamadan önceki günlerinizde mutlaka hoşaf içmenizi öneririm özellikle hoşaf ve laktozsuz kefir çok iyi oluyor bağırsaklari güzel çalıştırıyor şişlik,gaz olmaması için bol su da içilirse herşey yolunda gider Allah’ın izniyle.