cileklicookie Mommyanne 15. Haftadayim bu hafta baya belirgin sekilde karnim cikti ama hic kilo almadim Ilk gebeligimde 6. Ayin sonunda gobegim cikmisti :)
Impossiblee Mommyanne Benim de haftada çıkmaya başladı şimdi 20 haftalığım artık belli olmaya başladı ama aşırı aşırı da büyük değil Hala kendi kıyafetlerimi giyebiliyorum sadece kot pantolon sıkıyor artık beni
OffOff Ozlm0916 2 gün sonra 16 haftayız . Ne göbek ne cinsiyet var 😊hamile değilmiş gibi takılıyoruz 😊
Ozlm0916 OffOff kimininki geç büyüyor canım merak etme seninkide büyür cinsiyetide 17+3 te ögrenmistk 🥰😍😍
OffOff Ozlm0916 valla çevremde benden sonra hamıle kalanların hepsı öğrendi bir ben kaldım😊hayırlısı ile bende öğrenirim herhalde . Senim cinsiyet ne
zeytinkiz Mommyanne 25.haftadan sonra 🥴🙄 şaka gibi dimi 85 kılo ile hamile kaldım 91 ile dogurdum zaten pek hamile gibi değildim 😄🤭
Vicibici Mommyanne 12. Haftanın içindeym 2 gündür giydiğim pantolonların göbek kısmı sıkıyor hafif ayva göbeği gibi çıktı yani. Zaten kotlarım baya dar giyiyordum önceden şu an olmaması çok normal😂 beli lastiklilere geçiş yaptım mecbur
nuhunannesi42 Mommyanne 13 14 haftada hafif çıkmaya başladı 20 . Haftadan sonra bı anda çıktı 😂 şimdi 32 haftalık oldum kocaman gobusum
hukukcuanne_06 17.haftadw hiç yoktu 18de birden pırtladı. Şimdi 21 biraz daha arttı iki üç haftaya aşağıyı göremez olurum sanki😅 yani hiç yoktu dediğim vardı da benim oldum olası olan göbeğimdi hamilelik göbeği olarak 18 sonrası şekillendi🙂
OffOff Ozlm0916 Ozlm0916 11 haftada kıza benziyor dedi doktor 13 de yine kıza benziyor dediler 15 de yine göstermedi kızlar genelde saklıyor dedi doktor kızdır dedi ama tam olarak öğrenemedik 😊
Ozlm0916 OffOff detaylina az kalmis orda ogrenirsin o zaman 🤣 kız saklar dediklerine inanmiyom erkekte sakliyo 😂😂
Arzuburak 33 haftamdayım ve kimse hamile gibi değil diyor son ay diyorum şaşırıyorlar kızlar Ama ilk oğlunmda çok büyüktü karnım şimdi böyle oldu