Gulpoyraz Kardelen00 12+3te yuzde90kiz dedi ama cansel organı bu hafta oluşuyor dedi ve birdahaki kontrolde erkek dedi Kızımıda aynı hafta kız demişlerdi o tutmustu
Meleksi Ay inş Allah gönlüne göre versin ben cuma günü gidicem tam 11 haftalık olmuş olacak belki banada cinsiyetle ilgili bişey söyler 🙏🏻 Hiç fark etmez ama insan merak ediyo 😅😅
Kardelen00 Meleksi ilk başta belli olmaz dedi tahmin edin bari dedim o zaman söyledi ısrar edin biraz😃
Prenseslerinannesi344 Smyye1B 13 de erkek denilen bebeğin 17 de kiz oldugunu duyacagim bede galiba😁 ama ksin konustu bidr bana
Fnd92 Banada 11+4 ye yüzde 90kız dedi ama 15.haftayı bekleyelim dedi cok merak ediyorum bende sağlıklı olsun tabi ama insan merakta ediyor☺️
Nermis Ben 14 haftalık hamileyim. 11 haftalığımda gitdiyimizde cinsiyyeti öyrenmek istemedik. Doktor 15 haftada gelirsiniz dedi. Ama şimdi çok merak ediyorum. Buraya fotoğrafda ekleyemiyorum fikirlerinizi alırdım.
Prenseslerinannesi344 Kardelen00 ohooo ozel dktr bana 13 6 da kesin mis gibi oglan ve pipisini gördüm demesine ragmen ben persembe gunu 17 yim kiz dicek diye düşünüyorum çünkü 16 17 öncesi yanilmalarcok oluyp Bende ogln istiyorum Ama Rabbim ne verdiyse o canim Allah gonlune gore vrsin hayırlısı olsun hakkında
Kardelen00 Prenseslerinannesi344 değişmez artık senin ya bide kesin demiş benim doktorum sadece tahmin ediyorum dedi değişebilir dedi
Prenseslerinannesi344 Kardelen00 hayırlısı olsun erkek olduguna inanmiyorum ama kiz derse şaşırmam burda onca sey okudum şaşırdım Saglikli olsunlarda kizda olsa canimdir o benim 3 kiz annes olurum😊evet oyle dedi ya yuzdelik bile demedi boylr konustu tekrsr sordum hatta ama hala bise almadim değişebilir diye 18 aylik kizim var duruyor bebeklikleri giyer artik kiz ise😊
Svcnvebebegi Kardelen00 Bana da 14 haftalikken %90 kiz dedi ama yinede alışveriş yapma bekle dedi. Bende bekliyorum. Sizinki bayada erkenmis. Sizde bekleyin bence 😇