Duruyzc Bebegimin cinsiyetini heyecan ile bekliyorum merak ediyorum tabi tek istegim sağlıklı olması. Kız erkek henüz cinsiyetini öğrenmeden önce ne gibi belirtiler canınız ne istiyordu vs. Ve hangi cinsiyet olduğunu öğrendiniz. paylaşmak istediklerinizi bekliyorumm. Benim ilk 2 ayım ayran tuzlu olması hoşuma gidip istemekle içmekle geçti . Ve bulantım şükür ki 2aydan önce kayboldu
eslemesila Duruyzc gerçekten bende bulgur ve ayran çok yedim aşırı canım istiyordu bu ikisini özellikle ayran
Gebeyim15 Duruyzc bende aynı 11 haftalığım yoğurt tuz ayran salata başka hiç bişey yemedim her gece yatmadan salata yemesem kriz geçirrim😂 salı günü gidicem inşallah öğrenirim cinsiyeti
Smyye1B Duruyzc Tüm belirtilerim kızdı tatlıdan tiksindim hep ekşi acı ve tuzlu yedim. Çin takviminde de kız görünüyordu ee göbeğimde yanlara doğru genişledi kalçalarım büyüdü çirkinleştim ama erkek bebek bekliyorum 🤭😅
eslemesila Duruyzc yok öğrenmedim de eşim çok baskı yapmazsa doğumda öğrenmeyi istiyorum supriz olsun bize
Duruyzc Princ_mom ne güzel. Erkek annesi olarak belli bisiler oldu mu yaşadığınız. Bulantilarin erken bitmesi gibi? Yada tatlı vs tuzlu eksi
Bebetooooooooooo Tabi ki ilk önceliğimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ama Ben de ilk bebeğim kız olsun istiyorum . Sadece peynir yoğurt ayran tüketebiliyorum şuan , biz daha 8 haftalığız merakla bekliyoruz öğreneceğimiz günü 🥰
Duruyzc Bebetooooooooooo aynı ben, kız bebek ilk bebegimin olmasını çok isterim. 9.haftamiz bizimde heyecanlı bekleyisler
Princ_mom Duruyzc yok canim 21 yasinda ilk oglum oldu ozaman hep tatli yedim 6-11 haftalar arasi bulanti yasadim 25 yasinda ikinci ogluma hamileyim hep tuzlu ekşi yedim 18 haftayim hala bulantilara devam ediyoruz yani tatli tuzlu sadece hurafe bence.ama birsey var iki hamilelikdede karnim sivri buyudu yani yuvarlak olmadi
Gebeyim15 Smyye1B bende tatlıdan tiksindim hiç yiyemedm bulantım ara ara var çok yok ama her bünyede farklıdır tabiki
Gebeyim15 Smyye1B yok benim haftada en fazla 1 kerede olsa bulantım olmuşdur koku hassasiyetim var alt komşumuzun kokusunu alınca direk lavaboya burnumu tıkayp geçiyorum kapısından insan evine rahat rahat giremez mi ya ben koşa koşa gidiyorm😂
Eelliiff1234 Smyye1B çok şükür benimde sorunsuz geçiyo kızım hiç üzmüyo beni 🥰🥰 doğumda da bu performansı bekliyorum kızımdan 😅😅
Eelliiff1234 Duruyzc benim başta hiç bişey canım istemiyordu tatlı tuzlu ekşi vs gibi sonra 9 10 haftalarda ev baklavası istedim tatlı yerken hoşuma gidiyordu limonun ekşisinide seviyodum turşu ve sirke hariç bende erkek hissediyodum hep ağzımdan oğlum çıkıyordu şimdi öğrendikki kızmış 😍 çok şükür 19 haftalığız şuan