ftmkucuk Evlatlarim2 bugün tam 32+0 ız🧿 bazen stresli bazen biraz daha iyi günleri geçiriyoruz ama şunu söyleyeblirim 30 dan sonra zaman geçmiyor😅 30 dan bakıyorumda hala 32 olmuşuz. Şekerim sınırda onun stresi geçen hafta covid geçirdim onun stresi. Öyle böyle günler geçiyor çok şükür diyelim😇 sizin nasıl gidiyor?
ftmkucuk Evlatlarim2 tam aynı gündeyiz🌸 bende gizli şeker dedi dikkat ediyorum dikkat ederek yürüyüşle düzene girdi. Senin çok mu yüksek insülin kullanıyor musun? Neyse çoğu gitti azı kaldı🙏
canimbeybimmm Biz de 32+2 yiz şekerim sınırda çıkmıştı ağzıma asla ne şekerli ne unlu bir şey sokuyorum ama bebişim gene önden önden gidiyor 😢 toplu olsa dert zayıf olsa dert napcaz böyle bilmiyorum 🥲
ftmkucuk canimbeybimmm ne kadar önden gidiyor. Önde olması illaki şekerden değil. Şekerini ölçğyorsan normal sınırlardaysa genetiktir tombiştir🧿 ben dün kontroldeydim 2.040 gr dedi sizin ki kaç gr
canimbeybimmm ftmkucuk ölçüyorum ama farketmeden yediğim bişey mi yapıyor diye sürekli araştırma halindeyim 🥲 biz de dün 31.1 de kontroldeydik 2150 grdı
ftmkucuk canimbeybimmm 2 hafta kadar onde senim benmde 31+6 da 2.040 gr dı dün 🧿 8 gün falan onden gidiyor anormal bir durum yok bende gönlünü ferah tut. Ama ben şeker bakıyorum evde sık sık pimpirikliyim biraz😇