annesinin_beybisi kızlar 24_28 arası şeker yüklemesi var peki sonra ayda bir mi gitmek gerek kontrole 2 haftada bir mi ya da başka herhangi bir rutin var mı?
Mrvnehir208 annesinin_beybisi ayda bir defa kontrole çağırıyor doktor 32. Haftadan itibaren iki haftada bir cagiriyor
Deletedmom727271 Bir riskiniz yoksa ayda bir gidersiniz. Genelde 32den sonra 2 yada 3 haftaya düşüyor. Rutin test yok başka sırada nst de var oda doktorunuza bağlı hangi haftada başlatacağı😊
annesinin_beybisi Deletedmom727271 valla şaka maka yarıladık zaman hızlı geçiyor hamilelik bir serüven resmen hele ki ilkse🤗
Deletedmom727271 annesinin_beybisi İlkler daha heyecanlı oluyor katılıyorum 😂 benim ikinci heyecan elbette var ama ilk çocuktan pek bişi anlamadım 🙈
annesinin_beybisi Deletedmom727271 yani dimi herşeyden habersiz bir heves olur oluyor insanın içinde 😀 ikincide artık tüm yaşayacaklarını bildiğin için biraz normal geliyor olabilir 😁
annesinin_beybisi Mrvnehir208 şeker testini 28 de yaptırıp 32 de kontrole gideyim o zaman bir sıkıntı olmazsa
Deletedmom727271 annesinin_beybisi Hem normal hem de zor bence çocukla hamilelik 😊 Yani istediğin gibi tadını çıkaramıyorsun 😂
annesinin_beybisi Deletedmom727271 hem de ne zordur hele ki küçükse ayy düşüncesi bile çok yorucu😀 ilkinde yoruldun ya da miden kötü oldu yat aşağı ama ikincide sana muhtaç bir can var istersen yat😁
Deletedmom727271 annesinin_beybisi 4.5 yaşında ama tabi bana da yine ihtiyacı oluyor. 😊 özellikle oyun konusunda onunla oynayamamak çok üzüyor. Doğumdan sonra artık 😂 Sağlıkları yerinde olsun yeterki gerisi hallolur her zaman 🌼 size de sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏼
annesinin_beybisi Deletedmom727271 tabiki ilgi çocuğu 😊doğumdan sonra artık üçünüz oynarsiniz🤭 aminn teşekkür ediyorum size de kolay doğumlar diliyorum 🤗