eminrduran süt için komposto başka ne götürmeli yım ve sezeryan öncesi alttan muayene yapılıyor mu ben çok korkuyorum ya
Erayhilal eminrduran kompostoyu cok oneriyolar genelde goturuyolarmis bende 10 mayista sezeryan insallah götürmeyi düşünüyorum
Pnaar34 eminrduran bol miktarda nescafe turk kahvesi ve bitter cikolata tüket ben 8 gun once dogum yaptim agri kesici bile almadim bu sayede. Süt icinse sicak su torbasi kullandim gogsume sutun daha cabuk inmesi icin
Wonderful_mom Erayhilal suan kac haftaliksin acaba.. benim de sezaryanim tahmini o tarihlerde olabilir de
Wonderful_mom Erayhilal tesadufe bak bende 36+5 im 😇 persembe gunu gidecem gun verir mi..ve kacimci haftada gun verdi
Erayhilal Wonderful_mom adet gunune gore hesaplayip veriyolarmis sanırım ilk basta takip kağıdıma 19 mayis yazmış sonra ben sordum dogum tahmini ne zaman olur dedim sezeryanda 38 deyken aliyoruz genelde 10-11 gibi alirim geçmez bu tarihi dedi canım sen sorsan tahmini ne zaman olur diye söyler bence sor hem merakin gitmis olur 👍🥰 2-3 hafta oldu gun vereli
Wonderful_mom Erayhilal Hadi ya ben son adetime gore hamile kalmadim ama hep.korundum bir dahaki adete 10 gun kala hamile kaldim son adete gore 39 um suan 😅🤷 hamile kaldigim tarihi mi soylesem son adet olarak ne yapsam 😅😅
Erayhilal Wonderful_mom son adet tarihini soruyo sonra hesapliyo heralde benimde tup bebek mesela adetimle alakasi olmamasi lazim ama ona gore bi tarih verdi galiba sorup oyle soyledi cunku ama üstüne dusmedim açıkçası tarihi duyunca heyecan yaptim safak saymaya basladim😀 sen sor o cevap verir bosver 🤣
Wonderful_mom Erayhilal aynen cnm saglikla gelsin insallah darisi basima 💕🥰😅 gideyim bi ne diyecek bana da tahmini 9.10 a veirr heralde ..bi an once dogurmak istyrm😝
Huzur_2 Benim tavsiyem lavman yapın sezeryan dan sonra ben geç yaptım yaptığım günü kadar çektiğim acıyı anlatamam. Gaz sancısı bağırsak sancısı her tarafımı sarmıştı lavman yaptığım gün ağrım bitti