Ttugceeli ovaninannesi bunu bende çok merak ediyorum:) 2. Hamileliğimde sorduğumda enfeksiyona karşı önermiyoruz demişti doktor başka sakınca yok demişti
Nskyhn ovaninannesi tam tersine sana vücuduna yararı olur sadece ıslak kalmamaya ve güneşte kalmamaya çalış. Ben de o günleri bekliyorummm
benimmdunyamm ovaninannesi denizin dibinde oturuyorum ama girmem zaten beyaz tenliyim normalde bile kızarmış tavuk gibi oluyorum şuan hamileyim leke falan olur güneşten benim sanstan girmem
Mavistez ovaninannesi havuz yasak ama deniz serbes diye biliyorum benim eşim bana izin vermemişti denizde pis falan dedi ama arkadaşım ikizlere 20-25 haftalikti o yanımda giriyordu denize 🤭 biseycik olmadı. Ben giremedigimle kalmistim
Citlenbik Olmaz ama 15 dk girip mesela dünlemeniz ve güneşte kalmamanız gerek plajda da maksimum 2 saat kalın sıcaksa 1 saat ve gölgede kalın amniyos sıvısı sıcakta azalıyor direk güneşe karnınızı tutmayın ilk hamileliğimde tatile giderken doktorum söylemişti
gazetecimom ovaninannesi böyle soruları doktorunuza sorun bence. Kimsede bir şey olmaz fakat belki siz denize girince bi sorun yaşayacaksınız bunu kimse bilemez.