Busra3306 Kızlar adet günüm gecikmeden idrar testi yaptım ve çift çıktı. Daha sonra kan testi yaptırdım hcg degeri 60 oldu. Ultrason da görünür mü. Bu konularda hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz
T1996 Busra3306 canım hamilesin tebrikler🌸 iki günde bir iki katına çıkmadı lazım betanın yani toplamda 10 gün sonra karından görünmese ile vajinadan görünür kesen 1500ü geçmesi gerekiyor vajinadan görünmesi için karından 2000-2500 geçmesi gerekiyor 🌸
Tazeanne0134 Busra3306 görünmez ama hamilesin 1 hafta bekle öyle git canım dra hem Allah’ın izniyle keseyide görürsünüz benim ilk hamileliğim de 77.1
kevser444_ Busra3306 ikinci testin kaç oldu merak ettimmmm 😊 sonuç hemen çıkmadıysa bile e devletinle e nabızdan bak oraya düşüyor hastaneye gitmene gerek kalmaz sonuç için bana da söyle 60 dan sonra kaç oldu
Limonzeytin Busra3306 Hayır görnmez şuan sen 2günde bi kan ver en az 2kat artması lazım yükselmşse böyle 10 gün sonra git bi doktora muayene ol o zaman doktor bilgi verir sana zaten ne zaman ne olacağını.
Deletedmom_12 Canim daha çok kücük imkansiz 1500 ve yukarı olunca anca bazılari 2000 de bile gostermiyor acele etme 2 gunde bir beta ver saglikli olup olmadigini kontrol et hayirla buyut inşallah
Busra3306 Deletedmom_12 şimdi hastaneye gidip kan testi yaptıracaz aradan 3 4 gun geçti yanı hcg 60 ın üstüne yani tahminimce şuan 1000 i geçecek inşallah
Busra3306 T1996 vajinadan görünür derken ben kendim görebilir miyim 🤷♀️ ya ilk hamileliğim olacak inşallah kimseye söylemedim şuan o yüzden hiç bi bilgim yok
T1996 Busra3306 yok yok sen göremezsin vajinal ultrason ile görünür anlamında hani halk arasında derler ya doktor aşağıdan bakmış diye o işte 🌸🌸🌸
Flz-cner98 Kızlar pazar günü kan verdim çift çizgi üzerine beklenen adet 28 nisan beta 65 çıktı bugün tekrar kan verdim 206 çıktı artış nasıl
Busra3306 kevser444_ en son 20 nisanda 60 olan hcg bugun 631 oldu her gun 2 kat artmıyor mu 631 az değil mi
Flz-cner98 kevser444_ hayır 28 nisan adetten önce ögrendım yani hamılelıgı beklenen adet günüm persembe
kevser444_ Flz-cner98 hımm anladım bence artış çok iyi iki günde bi gidip yaptırma yazık her seferinde kan vericen ben 5 gün 6 günde bi gittim dayanabilirsen tabi 😊 var bi bebişin inşallah Rabbim güzelce büyümesini nasip etsin amin
Flz-cner98 kevser444_ yok canım doktorum Cuma günü gel dedı de aralıkta dış gebelık gecırdım değerler duzensızdı o yüzden korkumdan bı kes daha bakayım dedım 🥰
kevser444_ Busra3306 iyi gibi ama tabi bilemedim bence mümkünse yarın git doktora içinde rahat etsin bize de haber ver inşallah dua edicem sana kandil günü senınde herkesin de Rabbim gönlüne göre versin inşallah amin 🤲
Flz-cner98 Busra3306 bence hemen gitmelisin çünkü gerekli tahlıller yapılıyor progrsteron hormonuna falan bakılıyor