23 Nisanda gelen canım oğlum BATUHAN🥳
Ben planlı sezaryan istedim arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı kendime guvenemedim günümüzü aldık sabah 8 de hastanedeydik doktorun gelmesini bekliyordk odama yerleşmiştim damar yolum açılmıştı bn hazir bi sekilde doktoru bekliyordum tabi bu sıra çok heycanliyim beklediğim içinde korku heycan çoğalıodu doktor gelir gelmez beni ameliyata aldilar girerken ağladım sonra ameliyathanede belime iğne vurdular sontami uyumasını beklemelerni istedim çünkü iğne vurur vurmas yatağa yatırıp sonrayı takmaya kalktilar hissettm ve kızdım ama dinlemediler ve özel hastane olmasına rağmen ameliyat sırasında benimle konuşan olmadı heycanliym diorum birşey yok diyip soğuk soğuk sınırlı sinirli konuştular ve bn böyle beklemiodum en azından beni konustururlarda heyecanım azalır diodum öyle olmadı herneyse doktor geldi kestiğini felan hissetmedim dokunduğunu hissettm bn bide karnımı açtığını çekişmeleri çok şiddetli hissedince üstüne hiç benimle konuşan olmayınca çok kortm beni biraz uyuttular bebeğimin ağlama sesine gözümü açtım direk onu bana verin dedim yanıma koydular ne korku kldi kızlar ne hisler kaldı sonra odama geçtim onu istedim bana gösterdiler ayaklarmz uyuşuk olduğu için o sıra çok rahatsz oluosunhz kimildatmk dönmk istiosun ilk ayaga kalkış biraz zor ama abartcak kadr değil sonra bol bol yurudm ilk gün hiç yatmadım desem yeridir öyle böyle acılı felan fistan geçti şuan 4 gunluguz ve bebeğim yanımda uyuyor çok farklı duyguymus Allah doğum yapacak anneleri kolay kurtarsın çocuk sahibi olmak isteyen hak edecek anne babalarında kucağını boş birakmasin ❣️ SEZARYANA GİRECEKLER SORU SORMAK İSTEYENLER SORABİLİR BİLDİKLERİMİ CEVAPLARİM