aycannblogu Kimyasal geçiren hanımlar,kimyasal gebeliği 12nisan da geçirdim kanama bitiminde tekrar ilişki oldu fakat yumurtlama dönemim değildi..kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldınız?kaç gün sonra?
2prensesannesiiii aycannblogu ocakta kimyasal martta kürtaj kalbi durdu bidaha ne zaman kalırım bilmiyorum bu psikolojiyi atınca inşallah hemen olur gebelik 🙏🏻 Allah kucağımızı boş bırakmasın🙏🏻
zls33 aycannblogu ağustosta kimyasal geçirdim tekrar regl olmadım Eylül’de hamile olduğumu öğrendim.🥰
Afraaaa aycannblogu Aralık’ta kimyasal geçirdim Mart’ta tekrar gebe kaldm ama o aradaki 2 ay yapmadm ara verdim. Kimyasal gebeliğe engel değil pıhtılaşma enfeksiyon vs yoksa tekrardan çok rahat gebe kalabilirsin insallah😍
Kayaaelif 2prensesannesiiii kac haftalıkken kalbı durdu ? Kımyasal gebelıkten hemen sonramı hamıle kaldınız yoksa ?
nisamom_ zls33 bende nisanın 4 de geçirdim kanamam bitti değerim sıfırlandımı bilmiyorum ama benimde test yapınca iki çizgi çıkıyor 🙂 inşallah seninde hemen olur zaten kimyasaldan sonra rahim hazır oluyormuş ve zaman geçmeden tekrar hamile kalabiliyormuşsun tabi kişiden kişiyede değişiyor öyle diyorlar 🌺
aycannblogu nisamom_ kimyasalın üzerinden 14 gün geçti epeyce belirtim var göğs ağrısı kasık ağrısı gibi..adet günüm mayısın 12sinde adet belirtisi olma ihtimali yok sanırm var gene ama inş kimyasal olmaz gene..bnm 4.bebiş olucak bu kimyasal olayı daha önce hiç başıma gelmedi
nisamom_ aycannblogu benimde öyle il defa geldi başıma 🤭 göğüslerim şiş midem bir tuhaf inşallah aynısı olmaz varmıdır bilmiyorum ama testler hep 2 çizgi kaç defa tekrarladım benimde mayısın 4 de reglm dayanamadım yaptım test tekrar aynısı olursa neyaparım bilmiyorum canım 🙄
aycannblogu nisamom_ evet zaten hemen sıfırlandı bnm yani 12ydi doktor hamilesin dedi ertesi gün 19du sonrasında doktor bir hafta sonra gel dedi gittiğimde sıfırlanmştı
2prensesannesiiii Kayaaelif ocakta kimyasal oldu şubatta tekrar adet oldum martta hamile kaldım 10 haftalık olması gerekirken 6+3 tü kalbi durdu gelişimi yavaştı 😪 pazartesi günü aldılar kimyasaldan sonra 1 adet gördüm kimyasal kanamayı sayarsak 2
nisamom_ zls33 aiiahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin canım 🙂🌺 bende bakalım ümitliyim şuan ama kimyasalda yaşadığım gibi aynı göğüs hasasiyeti var umarım tekrar aynısı olmaz 🤲🏻🙄
zls33 nisamom_ çok dikkat et canım bu ay 1 kg su bile kaldırma gerekirse. Ben resmen çit kırıldım gibi dikkat ettim. Çok dikkat et 🥰