Bebisimannesi Kızlar 25. Haftadayim ve aşırı derecede mide yanmam oluyor boğazıma kadar gelip gidiyor sanki yediklerim çok tuhaf ve kötü bir şey bu haftalarda sizde yaşadınız mı
Lylaars Bebisimannesi yani az yemeye çalışın öncelikle yağlı ve tuzlu yiyecekler den kaçının birde ılık süt cok iyi geliyor
Nskyhn Bebisimannesi yemeklerde salça çok az olmalı çok yağ olmamalı. Yani diyet menü gibi düşün 🤦🏻♀️ her gün bir tane maden suyu çok iyi geliyor. Bı de ben rennie Duo şurubu içiyorum. Doktor verdi. Hatta ramazandan dolayı esiminde midesi yanıyor oda içiyor hemen kesiyor. Yani 4 aydır uzun uzuna mide yanması yaşamadım
Nskyhn Srfe ben 11 de başladım mide bulantılarım çok kötüydü bulantı yanmada yaptı ama sürekli içmedim tabi şimdi 16 yiz
Srfe Nskyhn hmm anladm bana da verdi ama midem yanıyor bir haftadır dayanıyorum dün verdi doktor ama korkuyorm içmekte cok iistemiyorm 🤷🏻♀️
Nskyhn Srfe yapma bence iç. Ben de kendimi ilaca alıştırmayim kafasındaydim ama şimdi bulantı hapını hala içiyorum. Yaşam kalitem yükseldi cidden 🤦🏻♀️ eziyet çekiyormusum ya
Srfe Nskyhn zorlanıyorum evet bir şey yiyemez oldum su bile içemiyorum gönlümce iyi olsunlarda inşallah katlanıyoruz ☺️
Bebisimannesi Ayy benimde 2 gündür oluyor ama katlanamıyorum acısına artık teşekkürler tavsiyeleriniz için