Bebekoo Gulpoyraz ya ben rüzgar koycam hastane çıkışı falan da yaptırdım, şimdiden tüm arkadaşlarım çevrem herkes çok hızlı ve yaramaz olur durmaz yerinde falan diyip canımı sıktılar öptüm rüzgarlar oyle mi ki
Esradefneminik Ben ılgaz istiyorum belkide izledigim diziden cok etkilendim bilemiyorum ama cevremde herkes soyledigimde bir tuhaf bakiyor bana ama benim icime sindi sonucta 😊 Alaz Yaman Yamaç Eymen Barlas Pars Alp Bunlarda guzel
Esiladilek Bebekoo o yetiştirmeden kaynaklı bence. benim oğlumun adı rüzgar maşallah çok akıllı. Çocuktur illaki yaramazlıkları olur.
Gulpoyraz Bebekoo hiç takma canim ne istiyorsan koy bende ruzgar istedim ama kayinvalide tabi pek ismi söyleyemiyor şimdi poyraz karar verdik banada yakında fırtına karayel koyarsın diyorlar erkek çocukları genelde hareketli zatten karnımda durmuyo çıkıncada ismine göre yavas beklemiyorum
Moonlight1 Kocagoz88 Göktuğ olacak bizimki ama kişilik özellikleri nasıl olur bilmiyorum hiç o isimde tanıdığımız da yok 🤭
Bebekoo Esiladilek yaaa zaten biz aylardır karnımı rüzgar diye seviyoruz 36 haftalığız her şeyi hazır baya benimsedik ama millet bi şeyler söyledikçe insan kafaya takıyordu şuan çok mutlu oldum 🥰teşekkür ederimm minik rüzgar😍