asellmom Kızlar bugün 25 günlüğüz o kadar bunaldım ki artık evde bugün Bi avm ye yada dışarıda yemek yemeye gitmek istiyorum ama malum laflardan dolayı içim hiç rahat değil istesem eşimi ikna ederim ama ya söylenenler doğruysa bebişime bişey olursaa diye korkuyorum. Mesela annem bebek akşam ay’ı görmemeli yoksa korku kalır korkar hep diyor zaten herkes 40 ı çıkmadan çıkarma diyor. Hastane ye felan giderken Bi kaç kere çıktık bebişim dışarıda çok sakin zaten hemen uyuyor dışarı çıkınca yani beni zorlamıyor hiç. Merak ettim 40 ı çıkmadan böyle çılgınlıklar yapıp gezmeye giden varmı
Deletedmom7373700 asellmom ee bu mantığa göre hastaneye de götürmemek lazım. Sonuçta o zamanda dışarı çıkıyor çocuk.
Yavruhamsi asellmom şehirler arası seyahat bile ettik birşey olmadı:)) takılmayın derim sonuçta doktor kontrolüne de çıkılıyor evden kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz onu yapın 💝
UmutsuzPolyanna Bühüü benide salmıyorlar gıı ama bizimkiler 40 hurafesinden ziyade hastalık var diye yoksaaa çoktan Daldal ticareti turlamıştım 10 kere 🤣🤣🤣 asellmom
annelikyolculugu2875 asellmom ben böle seylere inanmıyorum 36+4 üz suan daha doğum yapmadım ama yapınca cıkrım dıye dusunuyorm şahsi fikrim. Cıkan bır suru insanda gördm cok skur kmseye bise olmadı:)
twinboymama Deletedmom7373700 hayır ne alaka. mantığı anlamamışsınız ki siz. mecbur kalınmadıkça çıkılmaması öneriliyor. hastane mecbur yani. ama avm mecbur değil :) isteyen inanır isteyen inanmaz ama mantığı yanlış anlamışsın
asellmom UmutsuzPolyanna bizde hastalığı umursayan yok ki yok akşam ezanından sonra yıkama yok çıkartma yok yastığının altına bıçak koy yok iyice emzir kucağa alıştırma öff yazarken bunaldım daha neler neler hepsinede bıkmadan cevabımı verip mücadele ediyorum ama yüzsüzler Bi susmuyorlar bacım 🤯
Esma12345 Ben bebeğimle ilk haftalarda bile çıktım çok şükür hiç birşey olmadi hiç kafaya takma hiç birşey olmaz
Berenibeklerken asellmom hurafe bunlar ya 40 gün dışarı çıkmadan nasıl durucaksın ve neden durucaksın ki bunalıma girmek için mi. Çık gez toz bebişin de hava alsın evde durmak daha kötü
bsraaktan Bencede sorun olmaz sadece akşam ezanından sonra dışarda bulunmamaya özen gösterilmeli diye biliyorum
asellmom bsraaktan bende açıkçası ondan korkuyorum öyle şeylere inanıyorum çünkü ama gider erken gelirim yada taksiyle gelirim akşama kalırsam
Minisimb O zaman hastaneye kontrole de götürülmemeli 😅 çıkın ya evde bunalacaginiza,gidin güneşli güzel havanın tadını çıkarın,enerji depolarsiniz 🌟 anneye iyi gelen şey,bebisede iyi gelir 🌼 anne iyi hissedecek ki bebeğe yararlı olabilsin🌼
Secil0127 asellmom hastane daha pis Bi ortam sonuçta ama götürüyoruz benim bebeğim 21 günlük dün pikniğe gittik çok da güzel uyudu ben de hava aldım kendime geldim sen iyi olacaksın ki bebeğine de iyi bakasın boşver çevrenin ne dediğini
Honeyinci Ben avrupda dogup büyüdüm onlarda 40i cikma diye birsey yok dogurur dogurmaz disari cikariyorlar bu olay bi türklerde var sonra ne oluyor 40 gün evden cikmayan kadin tabiki lohusalik gecirir depresyona girer bunalir. Bence cik gez dolas milletin lafina bakma senin psikolojik sagligin daha önemli
asellmom Honeyinci lohusa depresyonu bu yüzden oluyor işte akşama kadar bebek ve sen evde teksin dışarı bakıyorsun hava mis gibi ama insanlar yüzünden çıkamıyorsun
BaLevLat34 asellmom Canım çok saçma ben hep cıkıyordum ilk günden beri pusetinin içine küçük kuran ve ayetel kürsi koyup cıktım sıkıntı olmadı. Cok şükür
UmutsuzPolyanna asellmom sana önerim uyur gezer numarası ile o bıçağı al gece onu diyenleri bi ziyaret et ndjdjdj🤣🤣
Secil0127 asellmom bence de çok kapalı ortamlara girmeseniz daha iyi ama dışarıda ikiniz de güzelce hava alırsınız 💕🤗