Umudayolculuk Kızlar İlk değerim 93 İkincisi 257 Üçüncüsü 908 Dördüncüsü 1720 Dördüncüsü tam 2 kat atmadı bir tedirgin oldum. Sıkıntı olur mu sizce
Annesininportakali53 Umudayolculuk illa iki kat artması gerekmiyor %60 artsa yeterli diyorlar korkma zaten 2 gün sonra kese görünür bu değere göre kuzum
AngryBirds Umudayolculuk Bence değerler kötü değil zaten artışlar güzel olmuş. Endişelenmeyin doktora gidin kese 1.500 üzerinde gözüküyor diye biliyorum. Hayırlı olsun ☺️
Pcoslubiranne Umudayolculuk yuzde 60 artmasi yeterli.Benim de son betam yuzee 80 artmisti.17 haftalik olduk.daha kan vermeyin.
Umudayolculuk Annesininportakali53 inşallah çok teşekkür ederim daha yüksek bir artış bekleyince tedirgin oldum
Umudayolculuk Pcoslubiranne içimi çok rahatlattınız 2 gün sonra tekrar verecektim çok pimpiriklendim çok sağolun😊
Annesininportakali53 Flz-cner98 değerin güzel arttığını iki günde bir kan vererek anlarsın şuan bu değer pozitif olduğunu gösteriyor kuzum iki günde bir kan ver iki kat artmış mi bak🥰
Umudayolculuk Flz-cner98 en az 250 olmalı ama bu aralar baya hızlı yükseliyor genelde daha bile artar