Tuana_ Kızlar son iftarımı vericem ne yemek yapıcam bilmiyorum 14 kişilik bir iftar yemeği olucak akıl verin ne yapayım ne olur
Deletedmom_110 Tuana_ canım hamile değil mıydın sen yanlış hatırlamıyorsam zor olmuyor mu misafir ağırlamak Ben bu ramazan kimseyi davet etmedim oturduğum yerde bile çok ağrım var
Deletedmom_110 Tuana_ menü olarak da Klasik ama mercimek çorbası İslim kebabı Pirinç pilavı Patatas sandal görüntü ve tat olarak muhteşem Ortaya havuç kabak tarator Köz patlıcan biber yoğurtlu ortaya İçli köfte Tavuk kızartması fırında Aklıma gelenler bunlar
MTugba Tuana_ cnm fırında sebzeli tavuk pilav yanınada çorba yada cacık yapabilirsin ortaya salata meze eklersin belki ara sıcakta yufka börek kullanabilirsin yeterli bence kendini yormamış olursun hem. Birde şerbetli kolay bir tatlı yapabilirsin kalbura bastı yada şeker pare gibi.
Deletedmom73711 Tuana_ Mercimek çorbası İçini hazırlayıp fırına verip pide-lahmacun Salata-Cacık-İçecek Bu kadar yeter.😂 Diğer meze vs malzemesine vereceğiniz parayı fırına verip pide yaptırın valla. Kendinizi yormayın.🥰
Tuana_ Deletedmom_110 hamileyim canım da çağırcam gün sabah kayınvalidemi çağırcam gelir yardım eder onun çocukları gelecek zaten şey yapmaz gelmezse de Allah’ın izniyle hallederim ya 🙏
Deletedmom_110 Tuana_ kayinvaliden gelip yardım ediyosa iyi o zaman tek başına olmuyor çünkü Allah kolaylık versin canım benim 💗🌸
Tuana_ Deletedmom_110 gelir mi bilmiyorum işte canım da bi söyliycem bakalım gelirse gelir gelmezse yaparım ya
Mrv135 Tuana_ Fırın yemeği yapın mesela oturtma, tavuklu patatesli bir yemek gibi. Çorba olarak da Mercimek çorbası, salata, cacık, tatlıyı da hazır alın yeter. Hamile halinizle çok uğraşmayın kalabalığa anca bu tarz yemekler olur.