Yarenn92 Selam arkadaşlar test yaptım fakat hamilelik varmı acaba biraz pembe bişey görünüyor sanki yardımcı olabilir misiniz ? https://imgyukle.com/i/RjDY2M
Nurazade Yarenn92 kuzum var gibi sende kaset test mi yoksa erken gebelikmi..bende adetim 1mayis testlerim soyle…insAllah gercek olur @Edabykl
Yarenn92 Yaa gerçekten mi inşallah vardır 6 yıldır bekliyoruz böyle haberi 😢 2 Mayıs adet tarihim uygulamaya göre cvp için çok teşekkür ederim 🙏🌸
hll_clm Yarenn92 benimde 2 mayis heyecanla bekliyorum pozitif gorunuyor testin. Darisi benim basima insallah ben yapmaya korkuyorum 😔
Yarenn92 Edabykl Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım 😊
Yarenn92 Nurazade az önce eczaneye gidip aldım canım tekrar yapıcam eyer aynısı çıkarsa kan vermeye gidicem
Edabykl Nurazade ben kaset test yapmistim su en usteki gibi cikmisti inan esim gormedi ama ben goruyodum yani sonra dedim gidip bide erken gebelik testi alim yapimde esim gorsun oyle gidip kan verim yaptım onda daha belirgin çıkmıştı
simgekaya Yarenn92 gebelik testlerinde silikde olsa sonuç pozitiftir. Erken gebelik testi alma sansin varsa o daha garanti sonuç verir yada direk kan testi ver. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder sağlıkla kucağınıza alırsın 💓
Yarenn92 simgekaya kaset test aldım tekrar yapıcam bakalım inşallah aynı sonuç verir ve yanıltma olmaz bu güzel habere okadar ihtiyacım var ki anlatamam 😊
Umay255 Yarenn92 kuzum teste göre var 2 tane daha test yap o zaman netleşir bnde gebeliğimi renklime 4 gün varken öğrendim 15.83 le
Yarenn92 hll_clm bende anı hareket edince kaşığımda bi ağrı oldu dedim hayırdır inşallah yaptım böyle çıktı testi tekrar yapıcam inşallah ikimizde güzel haberler alırız 🙏 ben daha inanamıyorum gerçek mi acaba diye 🙈
hll_clm Yarenn92 insllah ya birbirimizi duasi daha cabuk kabul olur derler. Rabbim saglikli ve hayirlisi ile bayram sevinci yasatsin ikimizi de 🤲