Pinarinayseni Kızlar 30-31.haftalarda tatile gitmenin sakıncası var mi. Daha doğrusu 6-7saatlik yol sorun olur sık durarak kısa yürüyüşler yaparak sorun olur mu
balkopugu2701 Pinarinayseni ben gittim canım hatta 4-5 gün kaldık hergün dışardaydım bahaneyle yürüyüşte yapmış oldum :)
kckelf123 Pinarinayseni doktorunuz bişey demediği takdirde birşey olmaz bence danışıp oyle gidersiniz 😊
Pinarinayseni balkopugu2701 ay ne güzel canım valla ben de gitmek istiyorum yengem ve abim yok sen gelemezsin diyip moralimi bozuyolar yanı araba da arka koltukta tek olucam yatarım diye düşündüm hanı yolculuğu atlatsam otel de vakit evirmek kolay otururum gölge de. Yanı bedava miss gibi tatil hediye etmiş babam nasıl gitmeyeyim😝😂😂
balkopugu2701 Pinarinayseni git valla canım benim gittiğim yer 4 saat falan uzaktaydı ama hiç rahatsız olmadım yolda falan arabamızla gitmiştik biz de :)
Pinarinayseni Şimdi 19.haftadayim iste 15temmuzda gidicez yatarım diyorum sıkılırsam dururuz yürürüm diyorum. Yok sen gelemezsin kesin agirlasirsin diyolar insallah Allah yardım eder ve giderim canım aynen 😂😂🥰
Pinarinayseni esn46kyy ne demek ne ısın var kız babam goturuyo onlar yesin icsin ben yemim mi ohhh. Babasının evinde görmüş böyle gezmeyi bedava lüks otellerde tatili bakalım