designermom Kızlar minnosumun kıyafetlerini artık yıkamaya başlıcam cok heyecanlı 😍😍30derece kısa programda yıkamayı düşünüyorum sizler nasıl yıkadınız
eslemesila designermom ben elimle yıkadım ve utuledim kıyamadım makinaya atmaya ama 30 derece iyi olur bebek icin deterjanı var onlar çok guzel
zehraaaktas designermom bebek programı varsa ona at yoksa 30 40 derecede yıkayabilirsin 1 1 buçuk saat
SecilM designermom ben de kısa programda 30 derecede yıkayıp ütülemiştim. Zaten kir olmuyor, tozu vs temizlenmiş oluyor ☺️
designermom eslemesila elimle yikayamam ki ben baya büyük yaş da almıştım bi de serklajliyim ama sen en güzelini yapmışsın valla
eslemesila designermom aa çok geçmiş olsun umarım sağ salim bebeğini kucağına alırsın en iyisi elde yıkama programı vardır muhakkak dalın bebek deterjanı ile yıkayın ama renklileri beyazları ayrı yıkayın çünkü ilk yıkama olduğu için çoğu kıyafet renk veriyor
designermom eslemesila amin canım insallah 30 derecede yıkıyorum elde yıkamaya aldım dediğin gibi tozları çıksın yeter
Seymaa30 designermom Bn 30 derecede en kısa programda yıkadım zaten kirli değiller bi tozu gitsin dedim ütüledim mis gibi mikroplardan da arınmış oldu🤗
EsraBaykara 30-40 derece yeterli bence. Ütüden geçeceği için mikrobu varsa da kırılacaktır. Şahsen yüksek dereceleri kıyafete dışkı geçtiğinde yıkatacağım.
bebekrehberi designermom bebek kıyafetleri pamuklu olduğu için 30-40 üstü olmamalı. Temiz içerikli bi deterjan ile yıkayın ve yumuşatıcı kullanmayın. Mis gibi olurlar. Ben siveno marka deterjan aldım.