Minnosanne5 5 aylik hamileyim saclarim daha onceden ombreli oldugundan iyce dolasmaya basladi agirlassam cok zor acarim bide uzun acaba sac kestirmek bebege zarari olurmu.bu surecte kestiren oldumu.bazilari zararli diyor bilgilendirirmisiniz?
Deletedmom73711 Minnosanne5 Bebek kel kalır.🤔 Şaka şaka.🤪 Batıl inanç tabiki, bebeğin ömrünü yalnızca Allah belirler. Saç kestirmenin hiçbir zararı yok, olamazda.🥰
Eslem_1 Minnosanne5 ben iki kere kendim kestim çok rahatladım hamileyken yaptığım en manıtıklı şey diyebilirim valla duşa girmek bile külfet geliyordu saçlarım çok uzundu 😀 zararı olmaz canım bebeğe giden vitaminler ayrı saça gidenler ayrı zaten sen ne yaparsan yap bebek senden alması gerek vitaminleri alır ki saçla mı engelleyeceksin gidecek vitaminleri? 😀
haklisinesracim Minnosanne5 tırnak kesmekle ayni mantık. Hurafelere inanmayın yok bebegin ömrü kısalır falan günah bunlara inanmak
VEYASS ben şöyle duydum ne kadar doğru bilemem sizi yanlış da yönlendirmek istemem saç kestirince vücudumuzdaki vitaminler saçın uzaması için saça gidermiş bu yüzden hamileyken saç kestirilmemeli diye biliyorum
gkbyza Bebek anne rahmine düştüğünde zaten ömrünü rabbim belirlemiş oluyor 😇 Ben de kestireceğim yaz sıcağında hiç uğraşamam valla 😅