Minnosunannesiiii Bebişim inşallah gelmezse son 15 gün kızlar planlı sezeryan olacağım ♥️ Bana yakın olanlar kimler doğum heyecanı var mı? 😍 Bende doğumdan çok bebişimi görme heyecanı var 🥰
Twobabies Minnosunannesiiii benimde son 13 gün 😬 Sezeryan istediğim için sezeryan olcam yarın kontrolüm var,önceki kontrolümde sancım 100 çıkmıştı en yüksek belki yarın kontrolde günü öne çekebilir 🤰🏻
Twobabies kuzeymomsss Sadece karnımda hissediyorum gerginlik ve iç acıması sertleşme gibi bir şey var, kasıktan giren bir ağrı yok henüz mide bozulması gibi hafif ağrılar var arada da
kuzeymomsss Twobabies benim de sancılarım 100e çıkmıştı da birde bebeğim doğum kanalında 1 cm açıklığım var. Doktorum sürekli dinlenmemeni ağır iş yapmamamı söyledi. Kısmetse cuma doğuma gireceğim, o yüzden sordum canım
Twobabies kuzeymomsss bana dinlen ağır iş yapma demedi ama 1 hafta daha bekleyelim demişti,geçen hafta 36 haftalıktı yarın 37 olacak onun için bekletti galiba
Twobabies kuzeymomsss Bebek doğum pozisyonu almış ama ben kendim sezeryan istediğim için açıklığa bakılmadı