Bayancorek Zeynepdgn50 Köz domates çorbası Zeytinyağlı enginar Pirinç pilavı Semizotu salatası İrmik tatlısı. 🙏🏼🤗
Edabykl Zeynepdgn50 çok şükür o derdim yok annem alt katimda oturuyo tum ramazan boyunca orda yedik esimle 😂🤭 hic dusunmedim o yuzden aksama ne yapsam diye 😂
Deletedmom_110 Zeynepdgn50 Mercimek çorbası Etli biber dolması Salçalı makarna Yeşillik salata Pudingli supangle
cileklicookie Zeynepdgn50 dunden kalma kisir makarna salatasi patatesli kek ispanakli borek mozaik kek ve cay 😁😁😁😁
sansli_anne Zeynepdgn50 Mercimek çorbası Nohutlu etli pilav Ayran Salata Yeter daha ne olsun yemek yapmakdan gına geldi 😂
iki_tospik_annesii Zeynepdgn50 Kırmızı etli tazefasulye Pirinç pilavı Ayran çorbası Salata Kola Tatlıya karar vermedim 😁
Renginveannesi_ Zeynepdgn50 dün Annemlere geldim, yemek gözleme ile şam borekti ❤️ Bu akşamda burdayım balık yapicaklar inşallah 🙊 Balık, bulgur pilavı Salata Çorba
Mrv135 Zeynepdgn50 Dünden ezogelin çorbası, biber dolması ve bir önceki günden kabak yemeği var yeter.