Birhanim ben Özden beyle başlayıp memnun kaldığım ıcın hıc degıstırmemıstım hatıce hanımada yıne Özden bey Yok dıye nobetcı olduğu ıcın sonuç gostermıstım oylelıkle çok tatlı bır bayan olunca onla devam ettım bırde denemedım bırkac doktor bırden burda ben lokman hkımde Doğum yapmıcam canım memlekete gıdıcem Doğum yapacağım doktor orda o yüzden ama arkadaşımda pakıze hanıma gıdıyor o çok memnun ki arkadasım pınpıruklıdır 2 sinide gıtsen memnun kalırsın ama söyle bı detay verebılırım hatıce hanıma ben muayene olurken 2 doğumu vardı 1ı normal ısteyen bır bayandı ısrarla normal ıstemesıne rağmen alttan muayene ettırmıyodu ve doktor hala hitap ederken ve bahsederken sınırlı ofkelı degıldı hastasıyla ılgılı ebeyle konuşurken sankı kendı kız Kardesının endısesı varmış gıbı hastasını dusUnerek konuşuyordu ben çok begendım bu davranışını ayrıca ebru ebe var doula çok tatlı bır bayan doulaebruu ınstagramı egıtımlerı varmış ucretsız hastanenın yayınlayacağım dedı ayrıca bana Doğum koçluğu yapıyorum mutlaka goruselım dedı ben o zamanlarda burda olmayacağım sen yararlanabılırsın ama canım oda ucretsızmıs cok tatlı bır bayandı tavsıye ederım bı danışmanı bulup ebeyı