Tugce123- Gamzedefnem bayramın ilk günü erken gebelik testi yapıcam 7 gün kalmış oluyor eger cıkmazsa adete 1 gün kala yada 1 hün gecerse gelmez se ozaman yapıcam canım
Tugce123- Kızlaar birde benim hep bu saattlerde aşırı derecede uykum geliyor hep aynı saatlerde sizede oluyor mu
Gamzedefnem Tugce123- Bende akşam üstune doğru uyku çöküyor ama bugün akıntım çoğaldı ve belim ağrıyor
Tugce123- Gamzedefnem uykuda belirti arkadasımında hamile olmadan öncr olurdu sonra dogduktan sonra bebek annesi uyuttugu saatlerde uyuyormuş hep oglu yani.. benimde dünden beri belim sırtım kopuyor dayanmadan duramıyorum
Gamzedefnem Tugce123- hamileyizdir muhtemel ovulasyonla hiç kaçırmadım günleri hep hamile kaldım ama sonunu görmedik bir türlü
Tugce123- Kızlar ben napıcam ya davul gibi şiştim ne gaz yapabiliyorum ne tuvaletimi nede korkudan cay içebiliyorum rezene veya kayısı çayından bişey olurmu sizce yumurtlama gününden beri böyleyim
_gmzenur_ Tugce123- @bebekkkkkkk000 @Aysekdrt Gamzedefnem kızlar n’aptınız test yaptınız mı? Belirtiniz falan var mı çok az kaldı adet gününe 😅
Gamzedefnem _gmzenur_ Ben test yaptım canım 2 gün önceydi sanırım pozitif bayram sonrası kan vericem insallah
Aysekdrt _gmzenur_ hiç bir belirtim yok yapmadım bende inşallah pozitif görürüz. Negatif çıkacak diye elim gitmiyor ama içim içimi yiyo
bebekkkkkkk000 _gmzenur_ Ben test yaptım bugun ilk idrarla gözle bile görülemeyecek siliklikte bir çizgi vardı ama alttaki çizginin gölgesimidir bilemedim 2 gün sonra tekrarlayacağım🙏🏼🤲🏼Sen yaptınmı kuzumm😍😍🎉
_gmzenur_ Gamzedefnem yaaaa hadi gözün Aydın canım yumurtlama günün hangi gündü? Belirtin var mı kuzum darısı bizlere inşallah 🙏🏻
Gamzedefnem _gmzenur_ sağol canım 24 Mayıs’ta yumurtlamaydi testte pozitif gördüm ama kan vermeden daha emin olamıyorum inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız canim
_gmzenur_ Gamzedefnem anladım canım rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Erken gebelik testi mi yaptın yoksa kaset test mi canım