MerveEbru Kızlar fiziğimde bi bozulma olmadı ama popom almış başını gidiyor anlamadığım bi şekilde😂😂 bebeğim kız 😅 sizde kilo alma durumları nasıl gidiyo toplam 4 kilo almışım. Kız bebekte kilo alma durumu kalçadan olur derlermiş koca karı söylemleri 😀
Zeynep_imveAnnesi MerveEbru bende aldım ama sadece kalça değil. 😂 Senin sadece kalça olması garip olmuş, 🤭🤗
Sinemfidan MerveEbru ayy bende kiza hamileyim haziranda gelicek. Popom baya büyüdü oglumdada aksine karnım buyumsutu
2melekannesii___ MerveEbru Benim kızımda kalça dan kilo almistim. Şimdi oğlum olacak inşallah yine kalcadan kilo aliyorum. Kalcam almis basini gidiyo 🤣🤣göğüslerim fırlamış 😂 karnim da bi yandan patliycak gibi hissediyorum. Eşim çok beğeniyo bu halimi ☺😂 33 haftalik olduk 50 le hamile kaldim 67 oldum 🙄
MerveEbru Prenseslerinannesi344 valla karnımda popomda şişti ama kız oldu mu popo şişer diyolar ne kadar doğru bilemem
gamzecee MerveEbru göbek büyüdükçe popomda *2 katı büyüyor hadi göbeğin derdi Çar senin derdin ne diyorum birde bacaklarımdan yan taraflardan kat çıktı apartman kuracak resmen 29 hafta 6 kilo😂
tugbamommm MerveEbru benimde kızım olacak canım 4 aylık hamileyim 5 kilo almışım aynı şekilde popom çok büyüdü normalde 50 kilo birşeydim yine vardı ama bu kadar fazla değil popomu gören kızın olacak diyordu bana da 😂😂😂😂