zeynonunannesiiii Pandemiden dolayı doğum yapan annenin yanına refakatçi harici kimseyi almıyorlardı birde baba bebeği görmeye geliyordu şuan nasıl ziyaretçi alıyorlar mı son durum nedir
Pnaar34 zeynonunannesiiii annem kayinvalidem esim yanimdaydi taburcu olana kadar ziyaretcilerde geldi gitti birsey diyen de olmadi hic
Masal53 zeynonunannesiiii 27 haziranda doğum yaptım annem kocam babam hep yanıma girebilirler devlet hastanesinde doğum yaptım bi sebepten ötürü özele sevk oldum kimseyi yanıma almadılar bi annem refakatçi kaldı o kadar bide özel nasıl almadı şaştım
Feyza-nur zeynonunannesiiii devlet hastanesi nasıl bilmiyorım ama özelde doğum yaptım 8 ay önce eşim ve annem bekledi 1 gece beni doğum yaptığım akşam aksam 10 gibi kayınvalidemler bebeği görmeye geldiler içeri aldılar
Rabiaaa46 zeynonunannesiiii bizde bugün sorduk cuma yatış yapılacak sadece baba ve refakatçi alıyorlarmış haricinde almıyoruz dediler
Yavruhamsi zeynonunannesiiii 2020 kasımda doğum yapmıştım ziyaretçi de çiçek vs de yasaktı özelde.. bu sene inşallah ziyaretçiye izin vardır
Mrv135 zeynonunannesiiii Patronumun eşi kozyatagi acibademde doğum yaptı Ağustos ayında şirketçe cümbür cemaat gittik onlar ailece de kalabalıktı zaten hiçbir şey diyen olmadı. Diğer hasteneler ne diyor bu durumda bilmiyorum.