Melek-06 32+1 haftalık hamileyim bebeğim çok hareketli doktor da söylüyor acaba erken mi gelir vaktini doldururmu sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız
pusatmom35 Melek-06 erkeği kızı fark etmiyor 41 haftasını doldurup gelmeyen kız bebek doğuracak tanıdıklarım da var erkek de aynı şekilde. Bende 39+2 erkek annesiyim bende beklemedeyim gelen giden yok şuan
Elofasya Kızı erkeği fark etmiyor inan 😁 kız erken doğar diyorlar ama çok saçma bak ben 39 +2 oldum hayla kızım doğmadı. Oğlum tam 39 da doğdu
Duygumiran Melek-06 bende 32+1 günlük hamileyim benimde erken dogum riskim var ilk gebeligimde oglan oda 31 haftalik dogmustu yegenlerimde erken oldu
Ygmrtprk Duygumiran benim oğlan 36. Haftada gelmişti şimdi hamileyim kızım olucak erken doğum riskim var 30. Haftadayim
Duygumiran Ygmrtprk inşallah bisey olmaz bende erken dogumdan korkuyorum digeri 38 gun kuvozde kaldi bunda korkuyorum 33 haftayi atlatsak bisey olmaz Allah’ın izniyle de iste oralara gelmek mesele
Beyaz_melegim Melek-06 ilk oğlumda ağrı sancım hiç olmadı mecburen 41.haftada doktorum sezeryan almıştı 5 yıl önce şimdi 33+6 haftalık gebeyim ins tekrar oğluşum olacak bakalım bu kaçıncı haftada gelir bilmiyorum 🤭😊
Mizgin09 Melek-06 kızlarım 40 hafta ve 39 haftada normal doğumla geldiler 22 haftalık oğluma hamileyim en son makat aşağı dedi ama düzeltir umarım kendini tek umudum 38 de gelmesi çokk özlüyorum şimdiden 😂
Ygmrtprk Duygumiran inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız kuveze girince insanın psikolojisi alt üst oluyor