zeynonunannesiiii Kızlar uygulama girişinde her gün değişen bilgiler var ya orda 8. Aydan itibaren doğuma hazırlıklı olun yazıyor 31. Haftadayim suyum gelmesede ben doğumun başladığını nasıl anlarım yada hangi ağrı sancılari dikkate almam gerek
Fatmaugurdoku zeynonunannesiiii daha erken canım zaten ağrılarından anlarsın vücudunun değişik tepkiler vermesinden anlarsın adet ağrın olur kanaman llur nişanın gelir böyle sümüksü bir akıntı şeffaf bı parmak kadar doktora da gidiliyor son haftalar sık sık onlar seni yönlendirir nst çekiliyor bilgilendirme yapılıyor sen bu kadar strese sokma kendini
Nazyapiyo_ya zeynonunannesiiii kuzum beline keskin bi ağrı giriyo yani nasıl anlatsam zonklama gibi ama böyle seni zıplatıcak kadar özellikle cenin pozisyonunda yattığında şiddeti dahada artıyor
erdem_agah zeynonunannesiiii her iki dogumumda da düzenli sancıları bekledim ben. İkisindede 3 dk da bir olunca doğuma gittim. Zaten bu kadar sık gelmesi dogumun başladığını gösteriyor.
zeynonunannesiiii Fatmaugurdoku sürekli karnın aşağıda karnın düşmüş gibi diyorlar strese soktular beni
Fatmaugurdoku zeynonunannesiiii bazı hamilelerin karnı aşağıda olur bu normaldir doktorun ters bı şey söylemediği süreç insanların dediklerine aldırış etme bence herkes bı kafadan konuşur önemli olan doktorunun ne dediği
zeynonunannesiiii Fatmaugurdoku en son denk geldiğim doktor o kadar ilgisizdi ki ne bebekle alakalı bisey dedi ne bana bisey dedi cinsiyeti tekrardan sordum ona emin olamazsın doğana kadar belli olmaz geçmiş olsun gibi dalga sözleri soylediler güven kalmadı
Fatmaugurdoku zeynonunannesiiii devlet hastanesi maalesef öyle canım İstanbul’da mısın aslında güzel doktorlar da var hastaneden hastaneye değişiyor bazıları çok iyi çok ilgili onlara denk gelmek gerek
zeynonunannesiiii Fatmaugurdoku çam sakurada gittim genelde oranın doktorları iyiydi şuan karabükteki doktorlara gidiyorum