happycat Merhabalar. Şu an 20+3 teyim. Sağlık ocağında tetenoz için 20.haftada gelebilirsiniz dediler ancak doktorumu aradığımda 24.haftada gidebilirsin dedi. Sizler kaçıncı haftada olmuştunuz?
belmayamac happycat Bana ilk dozu 17+4 te yaptılar, erken mi olmuş benimki? Bi de ikinci dozu ne zaman yapacaklar bilmiyorum ararlar herhalde
Mysaa happycat 20 28 haftalar içinde olabiliyormuşsun 2 doz arasında 1 ay olması gerekiyormuş ona göre ayarla kendini canım
yozgey happycat Benim iş yerimde tetenox aşısı yaptırdığı için bana 1 doz yapılacak sanırım. Bakalım göreceğiz.
ayhankubra01 Canım ben bugün oldum asi ama sormadım ne aşısı diye şuan 20+3 haftadyim ama sağlık ocağı hemşiresi 13 Haziran ve 18 Haziran arasida gelebilirsin demisti
happycat Mysaa yani 22 de olsam da sorun olmuyor o zaman. Bu aralıkta herhangi bir zaman diliminde olabiliyor.
Mysaa happycat tabi tabi mesela 24 de olsan 28 de bida oluyorsun 22 de oldun 1 ay sonra 2. Doz yani ne zaman oluyorsan aşıyı 1 ay geçmesi gerek dedi bana sadece
happycat ayhankubra01 amin hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi İnşallah 🤲🏻 cinsiyeti erkek. Sizin?
Ozge happycat ilk dozu 20de ikinci dozu da 25te oldum ben aile hekimi öyle çağırdı. Kendi doktoruma sordum evet öyle git dedi.