Semaen Merro degişmedi hic 12 gün önce dogum yaptım cok şükür sütüm var takılmayın bence alakası yok cünkü
Sweetbabyy Merro İlk hamile kaldığımda gögüslerim şişti sonra indi şuanda eskisinden daha küçük gibi😂 37+6 haftalığım bakalım hiçbir değişiklik yok bende de
Merro mmihri ya memenın boyutuyla süt oluşumunun etkisi yok kesinlikle ama bende de h bi değişim yok bazı kızlar yzıyo daha erken haftalarda süt gelen bile var
Merro Semaen aynı durumda bende 34 haftalıgım hiç değişiklik bi kıpırdanma yok acaba dedim prolaktın hırmınu yükselince süt salgılanıyor o hormonum mu yükselmedi diye düşündüm , sevındım senin adına maşallah daim olsun 🥹👏🏻🌸
Merro teletabi yapısal bişey demek kii etrafımda kimsede boyle bişiyle karşılaşmadımda benım garibime gitti , süt oluşumunuz nasıldı peki🫣
Semaen Merro bende sizin gibi düşünüp burada sormuştum 😀 dert etmeyin temasla olan bi durum bence bebek emmeye başlayınca memede süt olmaya başlıyor
teletabi Merro sütüm hemen geldi ikisinde de. Şuan 1,5 aylık kızım ilk günden beri emiyor çok şükür 🙏🏻
Merro Semaen teşekkür ederiö biraz içim rahatladı🥳🌸 inşallah bebeklerimizn karnını doyurcak kadar sütümüz olur