Ahsen1_ Kizlar devlettte sezeryan günü alan oldumu 37 haftalik olup benim ikinci sezeryanım olacak bayram sonrasına atar siz aldınız mı devlette doğum yapacaklar????
Dyg61 Ahsen1_ benim eltimde 37 haftalık devletten gün almaya çalışıyo bugun git yarın gel yapuyolar habire bu hafta çarşamba gün belki olcakmıs bakalım
Adileeselvi Ahsen1_ Bende 35 haftalıgim bu gün gittim daha erken dedi devlette en erken 38 de planlanıyor sezaryen dedi kuvezde yokmuş bayram sonrası tekrar çağırdı ikinci sezaryen olacağım
Esra-0751 Bende 37 olucam bu cuma randevum var inşallah gün verir ikiz gebeliğim. Sancon gelince acile gel diyorlar ama çok zor artık zaten ilk doğumum da sezeryandı gün vermek niye bu kadar zor anlamıyorum
Ahsen1_ Esra-0751 bnde anlamıyorum bu defada başından gönderirse sağlık bakanlığı Cimer artık kim olursa şikayette bulunucam
Esra-0751 Ahsen1_ bana gittiğim doktor geçen hafta 15 gün sonra gel dedi bide düşünün 🙄 1 hafta sonrasına randevu buldum allahtan başka doktora da belki bi umut diyorum gün verir
Ahsen1_ Adileeselvi bnnm herseyim hazır kan verdim kardiyoloji görüştüm anesteziden onay aldım herseyim hazır işte Dr bakıom bakalm Çarşamba inşallah gün alacam 😏😏
Eteby Ahsen1_ şuan 34+1 iz perşembe günü kontrol e gideceğim ozmaan gün vermeyecek çünkü tüm doktorların doğum için günleri farklı bende gittiğim Dr dan memnun olduğum için mayısın ilk haftası nöbetler belli olsun gidip günümü alacağım