dnz_dnz winterwitch isimbulutu diye bir site var orda çıkıyor kaç kişide o isim olduğu. Ben de İlay koyacağım 1500 kişide falan varmış o bile az geldi bana hiç duyulmamış koymak istemem çocuk çok zorlanması diye. Benim eşim tam tersi, ilk defa duyduğu hiçbir ismi sevmiyor 😄
TBeyza esrpydn canım anlam olarak da güzel bı isim degilmis zaten söylemi hoş geliyor ama anlam olarak hoş degil
TBeyza Yerfistiklarininannesi arkadaşımın adı da BENİAN di alışmam zor olmuştu hatta diyordum ismin Benan di da acaba benian mi yazılmış kimliğe yanlışlık mı olmuş diye 😀
Habus winterwitch Eva koyacağız biz de 😂 Türkiye’de 750 kişide falan varmış tabi bizim koyma sebebimiz bu değil ben çok seviyorum Eva’yı 🥰🥰
dnz_dnz Habus onlardan biri benim arkadaşımın bebeği demek ki 😄 şöylenişi falan çok tatlı, severim ben Eva ismini. Annesi yabancı olduğu için dünyanın her yerinde rahat kullanabileceği bir isim diye seçmişlerdi
Sonikiuc Habus bende eva ismini çok beğendim ama okulda eva ile çok materyal yaptırılıyor diye vazgeçtim bende. Yoksa çok hoşuma gidiyor