Beratalpinannesii Bu sabah koyu kıvamlı beyazla sarı arası bi renk akıntı geldi benden nisan nasıl olur bu nişan mi acaba rengi fln böyle olabilir mi
Yaz Beratalpinannesii kahverengiye dönük sümüksü akıntı nişan yani bana verilen kağıtta öyle yazıyor cnm
Arasinannesi2 Beratalpinannesii benim geldi sümük gibi içinde kahverengi kan pirtisi gibi bise var sümük gibi ama
aysetunckilicfirat Beratalpinannesii Aynısı dün de benden geldi, böyle yumurta akına benziyor değil mi? Doktorum nişan olmadığını söyledi 38+3 haftamdayım ben de.
Aybikee Beratalpinannesii tek parça halinde yumurta akı kıvamında içinde kurumuş kan veya hafif pembe kan varmış gibi çok sıvı olmayan bir akıntı
Epelinkiran Kaç haftalıksın? Benimde sarıyla yeşil gibi sümükümsü bi akıntım var bi kaç gündür ama nişan değildir sanırım çünkü hem rengi tutmuyo hemde devam ediyo gelmeye. Geçen hafta doktora sordum normaldir istersen fitil veryim dedi istemedm
Bushra Epelinkiran benim de yeşil akıntım var, doktor bana da fitil önerdi almadım. Ama gördükçe korkmuyor değilim☺️
Beratalpinannesii Yaz İNşAALLAH nisan değildir benimki de canım hayırlısıyla gününü doldursaydı her akıntıyı bişey sanıyorum
Aybikee Bushra fitil hiç korkulacak birşey değil bu arada, sert değil kremin daha katısı gibi can yakmıyor hiç. Muhtemelen cocukluğunuzdaki fitiller aklınıza gelmiştir :)öyle can acıtan değil
Beratalpinannesii aysetunckilicfirat evet canım aynen ama rengi böyle sarımsı gibiydi çok açık sarı yani koyuydu kıvamı yumurta akı gibi geldi peceteye
aysetunckilicfirat Beratalpinannesii Gayet iyi anladım canım, senin yine peçeteyle silinince gelmiş bende direkt olarak çamaşırda vardı geldiğini hissetmiştim. Ama bu nişan denilen şeyde galiba kan tarzında renklenme olması gerekiyormuş