Annecik03 elfffglc 41+5de dogurdum ben, vakti gelince gelecektir 😍 ananas hurma ye, yuruyus yap, ben merdiven inip cikiyordum bide, dizlerimin ustunde yeri siliodum 😅squat yapiodum 😅
Minnosunannesiii elfffglc yeni kanunlara göre 4. Haftaya giren bütün hamilelerin yatışı yapılıyor artık 41-42 bekleme yok canım hastaneye gidersen yatış yapılır ve sancı takviyesi olur
elfffglc Annecik03 ay bende inşallah o kadar durmaz ya merdiven hergün inip çıkıyorum inşallah dua edin ❤️
Yamur12345 Sıcak duş ilişki tafsiye ederim bnm ikinci kızıma hamileyken 40 hafta geçiyordu öyle yaptım sabah hafif sancım oldu evi temizledim hemde baya dip bucak sancım da vardı hafif sonra büyük kızımıda aldım banyo yaptım sonra büyük kızıma çanta hazırladım babaannesine gönderecektim sonra o sancıyla otobüse bindim hastanenin yolunu tuttum babasının telefonuna ulaşamadım bayada yol yürüdüm hastanede aldılar hmn beni muayene etti 5 santim açıklık vardı hmn doğuma aldı
elfffglc Yamur12345 ay inşallah yapıcam bugün tüm evi elle silerim inşallah dün yalancı sancılarım vardı bugün iyice olur umarım
elfffglc Minnosunannesiii dün gittim ama öyle bi bilgi vermedi doktor öyle miymiş gerçekten zaten akıntım arttı su mu geliyor yavaş yavaş acaba gidicem böyle devam ederse araştırayım teşekkür ederim