Ysgl26 Selam kızlar güzel anneler anne adayları günaydın. Doktorum 3. Doz biontech olmam için ısrarcı her kontrolde fırça yiyorum resmen. 2 doz biontech oldum aralık ayında da kovid geçirdim. Şuan 29 haftadayız olmalı mıyım sizce ? Bi yandan kovid bitti diye bar bar bağırıyorlar bi yandan doktorlar aşılarınızı aksatmayın diyo. Siz oldunuz mı 3. Dozu ? Çok kafam karışık bu konuda. Artık hastalık hafif geçiyo. Ama bi yandan bebeği etkiler mi diye de tedirgin olmuyo değilim
Tazeanne0134 Ysgl26 canım bende 2.bebeğime hamileyim bende senin gibi kafam karışıktı sonra dedim ki benim.dusunmem gerek bi evladım daha bişe olacak olursa en azından Rabbim bi daha nasip eder ama bana bişe olursa hoş olacak olduktan sonra olur zaten ama hem annesi hem kardeşini kaybedecek dedim ve yaptırdım o haftada oğlum bronşit olmuştu bende aşı olunca inan çok zordu kolum ağrısı bi taraftan mide bulantısı kusma bi taraftan halsizlik vs derken 2 gün sonra geçti hepsi çok şükür öyle yani kızıma da hiç bişe olmadı şükür o zaman 18 haftalık hamileydim şimdi 35+4 haftalık hamileyim
anne96 Ysgl26 bence olma tabii ki de corona filan bitti daha ne diye oluyor bu doktor anlamıyorum kesinlikle olmayın diyen doktorlar da var zaten iki tane olmasın üçüncü olma eğer doktor sana tavır alıyorsa doktorunu değiştir kimse kimseyi zorlayamaz bu corona bitti daha ne aşısı
CansuDRY Papatya5361 2 doz aşılıyım. Aşıdan önce korona olmuş olsaydım o 2 dozu da yaptırmazdım kesin.
CansuDRY Ysgl26 Hamile değilken 2 doz olmuştum. 9 haftalık hamileyken de korona oldum. Aşı falan olmam bir daha. Yeter.
Hilay34 Ysgl26 3. Dozu hamileyken oldum, hiç covid geçirmedim bu zamana kadar. Aşı olup geçiren de var, olmayıp geçirmeyen de. Ben doktorum tavsiye ettiği için üçüncüyü yaptırdım, burada karar tamamen sizde, sonucunda size nasıl etki edeceğini bilemeyiz🌸
Bayancorek Ysgl26 3. dozu olduğumda 4 haftalık hamileydim. Hiç covid geçirmedim, 6 covidliyle aynı ortamdaydım bir bana bulaşmadı şükür , onların hepsi yattı 15 gün.