Ceycey22 Kızlar hamileyken hiç kapma gittiniz mi? Biz gideceğiz doktorumda üşütmemekte dikkat et dedi ama giden annişler varsa merak ettim ❤️
GlUysal Ceycey22 ayyy benım koca yaZım hamıleyken kampta geçti her haftasonu gıdıyorduk 😂 2018 de bu yazda ole gecıcek hamıleyım 2. Ye oda kampçı başı olacak
Ceyduygu Ceycey22 Karnım burnum da gitmiştim 8 aylık hamileydim. Biz gidince baya kalabalık gidiyoruz gece kocaman ateş, gündüz de büyük bir mangal yapıyoruz ama şuan hayal oldu anca çocuklar büyüyünce. Gidin birşey olmaz tadını çıkarın 🥰
Aayyssnn Ceycey22 biz normalde gidiyorduk. Bayramda gitsek mi diye düşünüyoruz ama benim gözüm kesmiyor ya. Bel ağrısından ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Senin yoksa öyle bir şikayetin git bencede dikkat ettiğin sürece bir şey olmaz çokta iyi gelir
GlUysal Ceycey22 sonra bebegınle gıtmeye başlarsın bız pandemıde yasaklarsa bıle gidiyorduk yasaktan önce kımsenınnolmadıgı bır yere kızım ben esım haftasonu denız güneş Kum herke evdeyken
GlUysal vesilece kısıden kişiye değişir ben kızımda doğurana kadar hamıle olduğumu anlamadım 😂 o kadar iyiydim ama bu hamıleliğimde berbat geçiyor ama yine de kampa devam 😂 bayramda kampçıyız 😂
Ceycey22 GlUysal geçen yıl gittğimizde öyle bi aile görmüştüm o kadar özenmiştim ki inşallah beybimiz gelsin de sağlıklıca gideriz 🥰
GlUysal Ceycey22 hıcbirşey olmaz bana kalırsa düşük riskin yoksa ben yere kılım serip yatıyordum kı 7 aylık falandım o zamanlar ıyıce olerlemıstı 7 aydan 8 8.5 aya kadar kamptaydık hep
Ceycey22 Ceyduygu oh valla ben daha çok kafa dinlemek istiyorum bakalım geçen gittiğimizde saygısız insan çoktu inşallah öyle olmaz bu sefer
Ceycey22 Aayyssnn yok canım daha hiç bi sıkıntı yaşamadım o yüzden de unutuyorum bile bazen hamiş olduğumu 😅
yeliz007 Aayyssnn Bizde bayramda gitsek mi diye düşünüyoruz canım 30 haftalık hamileyim yarın doktoruma sorucam ☺️
Bicicek_bibocek Ben hamileykende gidiyodum , bebek oldu yine gittik . Şimdi tekrar hamileyim 33 haftalık çadır değil ama karavanla fırsat buldukça gidiyoruz . Bence kendinizi iyi hissediyorsanız gayet insana iyi gelen bisey
Bicicek_bibocek Ceycey22 inşallah . 🤲 Bizde normal aracımızı satıp yıl sonunda aldık daha yeni geçtik sayılır 🤗
Ceycey22 GlUysal yok canım dğşük riskim ama her hamilelikte risk her zaman vardır tabi şişme yatağım falan var ondan sıkıntı yok ❤️
Ceycey22 yeliz007 biz de bayramda gideceğiz öğrenciyken çok hevesleniyordum evlenince gittik bide ben konfor alanımdan çıkmaktan çok rahatsız olurum ama aşırı beğendim ya doğa ile iç içe olmak harika gerçekten ❤️
GlUysal Ceycey22 ben yere yatıyordum 2018 de almamıştık şişme yatak bısı olmadı en kötü arabaya bıner yatarsın rahat edemezsen