Eminetekin Hayatta yaşanması gereken en güzel duyguymuş bu kadarını beklemiyordum. Benim hikayemde şöyle (hala inanamıyorum) gece adet sancısı gibi başlayan sancılar tam iki gün aralıksız sürdü hiç uyku uyutmadan 10 dk da bire düşünce hastaneye yatışım yapıldı. Saat 9 da girdiğimde bir parmak açıklık ile tam Saat 3 e kadar sancı çektim sonuç 2 cm açıklık ve dayanılmaz sancılar hiç bi şekilde o kadar düzenli sancıya açılma olmadı sonunda ağlaya ağlaya sezeryan için doktorumu aradım sağ olsun ekibini toplayıp geldi. O 3 gün acı çektiğim anları sadece 3 dk da meleğim çıktı allahım nasıl bir güzellik birde ağlıyor yanağıma koydukları an gülmeye başladı o an varya ölsem artık gam yemem dedirten tek anım olarak kalacak sanrım 😍 uzun çabalarımın sonunda yine sezeryana kaldım ama gerçekten bu normal doğum yapan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum süper bir irade👍🏻 Ben annenoldum diyerek ağlaya ağlaya çıktım doğumhaneden. Evet ben anne oldum darısı size kızlar rabbim herkes kurtarsın bu öyle ay sancı ya ne olcak çekerim biter değil 🤛🏻
arzuu3469 Eminetekin masallah canim insallah hemen ayaklanirsin bende 39+5im sanci falan yok bu gidisle sezeryan olcam heralde
deletedmom503 Hayırlı olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömür versin insallah🤗ben de dun gece kizimi ruyamda gordum dogmustu cok tatliydi hala icimm kipir kipir ruyasi bile inanilmaz 😍😍