ElanurEflin_23 Bugün itibariyle 33 hafta olduk kizlar zaman geçtikçe heyecanda artıyor sizde durumlar nasıl 👼🏻👼🏻
Pnr_2021 ElanurEflin_23 1 gün sonra 35 olacağız inşallah. Ağrılar artti iyice evdeki yaramazin peşinden koşmaktan bazen zaman hızlı geçti diyorum bazen de sanki geçmiyormuş gibi
ElanurEflin_23 Pnr_2021 çok az kalmis senin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebiş kaç gram
Pnr_2021 ElanurEflin_23 32 haftalık iken gitmiştim sağolsun demedi doktor. Yarin gidecem birde öğrenince yazarım canım
Mirac_Beram34 33+5 çok şükür 😊 hala bebek kıyafetleri yıkanmadı çanta hazır değil neyi bekliyorum acaba 😅
Nurcin ElanurEflin_23 32+6 olduk biz de… Hala hastane çantası hazır değil.. ve ben çok ağırlaştım ve ağrılarım var… Benim sezeryan olacağı için 1 hafta önce alır gibi Dr. Bakalım nolcak. Belki kendi gelir çok çok çok hareketli çünkü
Duygu_12 Nurcin bebek hareketleri nasıl bu haftada 31 çok iyidi bu haftaya girince azaldı resmn korkuyorum
Edahoso ElanurEflin_23 ben de bugün 30+1 oldum hep acaba bende 30 lu zaman dilimlerine gelecek miyim ben de yazacak mıyım diye düşünürdüm çok şükür bugün memleketim, son 69 Bayburt 😂
Merve-0535 ElanurEflin_23 bende 33+6 hafta çok şükür ❤️🤲🏻 bende bu hafta yaptım hastane çantamı 🌸💕 bir kaç eksik parçam kaldı. Öyle devam ediyor çok şükür 🌿🎈
Naazli ElanurEflin_23 bizde 34 haftalık olduk çok şükür 🙏🏻🧿 zaman geçtikçe heyecan korku stres mutluluk hepsi artıyor 😍😍
Nurcin Duygu_12 benim Bebek 18 den beri çok hareketli. Hala da öyle. Hiç uyumuyor gibi. Ama seninkinin belki yeri daralmıştır canım. Sabah akşam takip et
Nur123aa Duygu_12 canım bende bu hafta sadece hıçkırık hissediyorum onun haricinde hiç hareket yok önceki hafta yoğundu herhalde yeri daraldığı için böyle oluyor 🤷🏻♀️
Nur123aa ElanurEflin_23 32 haftalık olduk bizde bugün kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik ve hastane çantamızı hazırladık sonra dan uğraşmak istemedim hazır olsun herşey ilk hamilelik ne olacağımızı Allah bilir 🙏☺️💙