• Gebelik
  • 31haftadayiz 1kilo 600 qram kızım sizce azmi kilo ayına göre kizlar?

AyselDemir 32 haftalık olduğunda gittim 1980 gram dedi doktor haftasıyla uyumlu dedi senin bebiş de 1 haftada 300 gram alır 1900 olur haftasıyla uyumludur merak etme 🌸🌸

AyselDemir kilosu fazla dusuk deyilse gerci dusuk kilolu olursa doktor soler kiloya fazla takmamak lazim her kesin bebeyi 4kilo dogacak diye bir sey yok saglikli gelsin yeter zaten digumdan sonra bebekler hizla kilo aliyor.burdada surekli bebeyinin kilosuyla ovulenler ay bebeyim cokmu zayif deyib kilosunu yuksek gostererek soru soranlar bana hic samimi gelmiyor burda ovulucek bi sey yok sadece diger hamilelerin psikolojisini etkiliyorlar.saglikli olsun yeter qayrtdr normal kiloda bebeyiniz

AyselDemir bnce ıyi zaten zayıf olsa soluyo doktorda bbm ilk kızım zayıf doğdu maşallah doğunca daha hızlı topladı şimdi yaşıtlarndn ıyi kilo boy olarak doktor bile o zmn dedi çocuk doktoru zayıf ama çok hareketli bi çocuk bu çabuk toplar olede oldu

AyselDemir ben 29+2 de gittiğimde bebeğim 1355 gramdı.seninki 31 haftaya göre bana biraz az geldi ama tabiki bu bebekten bebeğe göre değişir canım.doktorun sıkıntı görmediyse kafana takma illaki kilo alacaktır merak etme 🌺

AyselDemir hayir az degil bence evham yapmayin doktor az olsa derdi. Benimki 1700 gr 31. Haftadayim. Doktor 3200 gibi dogar boyle giderse dedi. ortalamada yani.