Sedaaa95 Ezginur35 Benim çok var 13+4 haftalığım 😊 sağlık ocağının aramaması bilgi vermemesi kötü o sinirimi bozuyor benim
Sedaaa95 Cnsl252525 Hiç umurlarında değil ya herkesin aile hekimi arıyor bilgi veriyor bizim burda ki hiç aramadı 1 kere bile. Ben duymasam buraya sormasam aşıyı bilmeyecektim bile. Yarın ben o sağlık ocağının numarasını bulup arayacağım artık
Sedaaa95 Reyhan35 Öyle yapacağım çünkü alamazlar buradaki sağlık ocağı aşırı ilgisiz arayacaklarını sanmam. Daha 13+4 haftalığım ama e nabızda sonraki izlem tarihi bu perşembe öyle yazıyor olmadı perşembe giderim artık
Eminedmr Sedaaa95 34+3 olduk evde dogum yapicagina sezeryan olsanda göbeğin tasla kesilmicegine göre yaptirmana gerek yok dedi benimde isime geldi ama kötü ornek olmak istemem her doktorun görüşü farkli
Akira Aile hekimliğinize gebe kaydınızı yaptırın mutlaka, iki doz tetanoz ve şeker yüklemesi orada yapılıyor ve sağlık bakanlığı tarafından takibe alınıyorsunuz. Esas önemli olan bebek doğduktan sonra aşı sistemi hekimlik tarafından yönetilşyor.
Sedaaa95 Akira Kaydımı nasıl yaptıracağım ki ilk öğrendiğimde gittim kan tahlili idrar tahlili verdim o zaman kayıt yapılmamış mıdır acaba yoksa ayrıca yine gitmem mi gerekir
Akira Sedaaa95 sadece kan vermekle otomatik kayıt olmaz. Her hekimlikte bu işi takip eden bir hemşire var onu bulup konuşacaksınız, bu kadar basit. Ben bu hafta ilk doz aşımı yaptım aşı kartı verdi ikincisi 1 ay sonra. Bebek için yapılıyor aşılar zaten. Gidip konuşun.
minikmucizemmmmmmm Sedaaa95 kayıt için ilk kalp atışını duyduktan sonra gidiyorsunuz ebe kayıt yapıyor