cheryyy46 Kızlar dudaklarım çok kuruyor yaşayan var mı acaba hamilelikte alakalı mı hiç kurumadı benim🙄
Betus32 cheryyy46 benim en baştan beri var hala devam ediyor. Su da içmeye gayret ediyorum oysa. Kremle dolaşıyorum sürekli. 24 haftadayız oğluşumla 🤭
Ssmss cheryyy46 Belki vücudunuzun daha fazla suya ihtiyacı vardır, hem su içmek kötü bir şey değil 😇 Önce onu denerdim çünkü benim normal zamanlarda hep öyle olur; hamilelikte yaşamadım şimdiye kadar tabi.
Tospikannesiiiii Gorkeminannesi cinsiyet ile Bi alakası var mı acaba sizin cinsiyet ne ilk gebelikte yaşamadım benim de çok kuruyor çatlıyor hatta
cheryyy46 Benim cinsiyet henüz belli değil 9 haftalık 🤗 iki kızım var daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım bilmiyorum cinsiyetle ilgisi var mı acaba
cheryyy46 Betus32 ayy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 inşallah benimde bir oglusum olur iki tane kızım var tabi en başta hayırlısı ve saglikli bir bebek olsun🤗
Burcutf cheryyy46 benimde çok kuruyor hatta bazen kabuklarını yolarken buluyorum kendimi🤦♀️ 19. Haftadaki kizim olacak Allah in izniyle 5-6 haftadır böyle. Bende bilemedim 🤷♀️