Busrosss Kızlar Bebeğimin altı pişik oldu. Sleepy sensitive kullanıyorum yenidoğan için ama yine de pişik yaptı. Islak mendil Önerilerinizi bekliyorum
Derininannesi_ Busrosss baby turco olabilir bi de pamukla silmeyi deneyin sudocrem yada bebanthol krem kullanın
pelinvebebisi Busrosss ebebegin yeni doğan cinsiyete uygun islak mendili var içerik olarak mühendisinoglu sayfasından görüp de almıştım
Aysen62 Selam canim waterwipes diye bir marka var ben yurt disindayim burda cogu insan bunu kullaniyor. Turkiyedede var bakmistim daha once oneririm onu sana bende hamileyim onu kullanacagim.
Sapsikanne Busrosss uni baby yenidoğan çok iyi ama ilk zamanlar ıslak pamukla temizleseniz daha iyi olur bir de bepanthol kullanın çok iyi geliyor
TospilikVeAnnesi Molfix izotonik sulu mendil krem rengi olan paket. Ama pamuk ve suyla silmeniz daha iyi olur. Geçmiş olsun
35lavanta Busrosss Kullandığın ıslak mendil yenidoğana uygun değil ki canımcım.. Sleepy naturel yeni doğan ıslak mendil yazması lazım üstünde senin kullandığın kokulu bir mendil ondan olmuştur
Busrosss Cevaplarınız işin teşekkür ederim kızlar. Yanlış ürün kullanmışım maalesef. En iyisi bebek temizleme pamuğu sanırım öyle yapıcam bi süre