Ormanmeyveli 13-14-15. Haftalarda 250 300 gram yazmış çoğu anne bebeğinin kilosuna .Yani az çok hesaplama yapılırsa çocuk 38. Haftada 5 6 kilo oluyor. Bu doğru mu?
Sinemfidan Ormanmeyveli hayr canim gebeligim bir kisimindan sonra cocugun kilo alimi cok cok yavasliyor oyuzden ilklerde hizli sornasinda yavas sonra en sonki hafatalarda gene bir hizli kilo alimi aliyor ama su zamana kadarki cogu bebekler 2500 3500 arasi kiloda doguyor cogu bebek nadiren vardi 4kilo ustu dogan cocuk
Hickimsee Ormanmeyveli değil canım her hafta aynı kiloyu almıyo ama ortalama 300-3500gram civarı doğuyolar değişebiliyo tabi
Askiletotomsu Ormanmeyveli 15.haftada kiloları abartı yazanlara ben inanmıyorum Ya da gebelik şekeri var onların Farkında değiller 25.haftada anlarlar artık 18.haftada 190 gramdik 21 de 350 22 de 450
izobellaaa-_- Askiletotomsu evet bana da doktor 15 haftalık iken 200 dedi tabi ben anlamıyorum ilk gebeliğim buraya yazınca şekerine baktır dedi yada yanılma payı vs dedi çocuk ultrason da da bayağı büyük normal mi
Canpolat izobellaaa-_- normal canım büyük olması çünkü ultrason cihazı kalitelidir ve yakınlaştırma yapılarak bakılıyor ekran yakına ayarlı ondan öyle 🙂
Canpolat Ormanmeyveli tıpta bilimsel olarak 20.hafta gebelik 280-300 gram oluyor zaten ilk gramları önemli değil önemli olan sağlıklı olmaları 6 aydan sonra önemli kilosu gelişimi.Biraz da abartılıyor gibi geliyor bana 12 haftalık gebelik erik kadar oluyor ve bu ülke de hiçbir yeşil erik tanesi 280-300 gram olmuyor 😀 yani öyle hesaplayın onların ki nerenin eriği acaba bilemiyorum saçma yani anlamsız geliyor bana 😀sizde boşverin düşündükçe gülüyorum
izobellaaa-_- Canpolat sorma makinesi çok eski ama doktoru iyi diye tercih ettim kendi de diyor makinam eski kalp atışı vs özelliği yok aletin 😀