Yasemibrahim Tam 14 haftalık olduk 1 elma kadar büyüyoruz cok şükür 🤲 ❤️ aynı haftalarda olan varmı ☺️
Yasemibrahim Sonikiuc gecen hafta 13+2 Ken gittim Kesin kız dedi bu hafta cuma yine gtcem 3 li test sonucu için gel bebege yine bakarız dedi bakalım degişmezse ☺️ siz ögrenebildinzmi
Yasemibrahim Pirayeee 13 + 2 Ken gittim Kesin kız dedi 😂 bu hafta cuma günü yine gtcem 2 li tarama testi sonucu var o zaman yine bebege bakalım dedi değişirmi bilmem siz ögrenbildinzmi ☺️
Sonikiuc Yasemibrahim ikili taramada söylemediler bende sormadım az büyüsün dedim. Yarın gidecem öğrenebilirim inşallah 🥰
ilknur53- İlk zamanlar çok zordu ama hamd olsun çabuk geçmiş diyorum şimdi.35+2 olduk bugun zaman geçmiyor,iyice ağırlaştım zorlanıyorum..Bir yandan doğum korkusu sardı her yerimii.Nasıl doğum yapacağım bilmiyorum inanılmazz korkuyorum kızlaarr
Yasemibrahim ilknur53- biz napalım canım daha yolun basındayız 😂 saglıkla gelsin insallah ilk gebelik se oluyo evet korku ama hic korkma onu görünce bütün herşey bitiyo emin ol😍 Allah yardımcın olsun inşallah
Yasemibrahim Pirayeee hayırlısı olsun inşallah 1 kızım var herkes erkek dedi kafamı karıstrdı doktora inansım gelmedi 😂 saglıklı olsunlar yeterki herşey Bi yana 😁
Yasemibrahim bebegim42_ gösterir canım bence cikokata ye sabah 9 da randevum vardı doktor keyfi yerinde sabah sabah dedi bende dedim çikolata attım agzıma 😂