Melisssssss Az önce kan verdim beta değerim 40,83 çıktı Ocak ayındada böyle yükselip 200 leri gördüm ancak kimyasal gebelik geçirdim şimdi de öyle olmasından korkuyorum Rabbim inşallah isteyen her kadına annelik duygusunu tattırır herkesin kucağını doldurur 🙏🏼
MinnieMouse Melisssssss inşallah sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik gecirir bebeğine kavuşursun canım 💕 Ben de geçen ay Mart’ta kimyasal gebelik geçirdim. Bat 18 nisandi kaset test pozitif çıktı şu an takvime göre 5+3 ama doktora gidemedim sırf o hcg takibi stresi yüzünden 🥲 yaşayan bilir. 6-7.haftayi beklemek istiyodum ama dayanamıyorum Perşembe gidicem
Melisssssss MinnieMouse valla bende dayanamadım canım benim bide Ramazan oruç tutuyorum o yüzden verdim aslında ben
Ozlm0616 Rabbim umutlarini soldurmasin bahar gibi cicekler acsin canm hanende.benim nisan 4 de adet oldm kizlar orucun ilk basinda birde dün hafif hafif kanamam oldu kesildi yine umutlar boş sanki
MinnieMouse Ozlm0616 T çizgisi yumurtlama dışında koyu çıktıysa hamilelik haberi olabilir canım inşallah güzel haberler alırsın 😍💕
Ozlm0616 Kizlar bende ovulosyon testi varmi elimde onunla gebelik testi bi deneyim dedim boyle cikti normalmi acaba 2 cizginn belirgn olmasi
imzabirannee Ozlm0616 ben yumurtlama döneminde değildim ve evde ovulasyonla öğrendim ikiside kopkoyu çıkmıştı sonra koştur koştur test almaya gittim eğer yumurtlama dönemin değilse bir suphelen derim ben
imzabirannee Ozlm0616 10 gün varken olur mu bilmiyorum heveslendirmeyim ben yumurtlama dönemini geçmiştim çünkü 2 kere de yumurtlamadim hiçbir zaman o yüzden çift çizgi çıkınca suphelendim
Melisssssss 3 gün sonra bida kan vericem bakalım artacak mı değerim heyecanla bekliyor insan Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏🏼
Nurazade Melisssssss kizum meraba nasilsin..benim adete 5gun kala kaset test boyle cikti ishalden oluyordum dun lavaboda kalmisdim