Yamur12345 uyanancirkiin 🤣🤣ne bilim denk geldi bu aralar doğurdun zannettim hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gudu BusRaa20 Benimde son 20 gün 15 mayıs sonrasi demişti doktorumuz. Son günler zor geçiyor Rabbim tüm hamilelere yardim eylesin
EsraYsf BusRaa20 bizimde son 14 ama ben bayrama kadar dogururum diyordum bu gun 38 iz bakalkm.ne zama. Gelecek hic agrim sızım sancim yok yalancı da yok ama bu ara büyük tuvaletime çok sık cikiyorum haklastiginin belirtisi mi bilmiyorum
BusRaa20 EsraYsf benimde yalancı sancılarım var her gun oluyor bende 15 gune kalmaz dogururum diye düşünüyorum ama bilmiyorum nişan falan gelmedi kanala da girmemisti gecen hafta ama pozisyon almış yarin bidaha kontrol var bakalım ne diyecek
EsraYsf BusRaa20 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla.al.kucagina canim benim bakalim.ne zaman doguracagiz benimki.kanalda da hic ses seda yok surekli.akrnimi salliyorum arada oynasin diye strese giriyorum diyorum çık gel.biran önce gözümün.onunde ol🙈😍🤲😇
Bizimmasalimiz__ BusRaa20 yaa aynı ben 14 gün kaldı benimde duygular tamamen aynı belirtilerde aynı 😀😀
BusRaa20 EsraYsf amin canım benim valla herkes de bugunlerini cok arayacan diyor beni bi korkutuyor ya bi an once dogsun diyorum bende milletde dogunca da biraz da karnimda dursa keske dicen diyor 😂😂
EsraYsf BusRaa20 yani bira zoylemoluyor uslu bebek olursa öyle demiyorsun da biraz yorucu oluyor ilk zamanlar onun dünyaya alışması sizin ona alışma süresi vs ama bir bakıyorsun büyümüş bebeklik resimlerine bakıyorsun çabuk büyüyorlar 🙈😍
Mutlubirhamis BusRaa20 son 99 🥳 şükür iki basamaklı sayılara geçtik. Rabbim herkese sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin