BusRaa20 __Fatmanuralm yaa insallah tez vakitte kucağınıza alirsiniz yavrunuzu sağ salim kontrolde de mi bisey demiyolar
__Fatmanuralm BusRaa20 Amin inşallah bu gün kontrole diye geldim açılmam yokmuş ama ağrılarım görünüyormuş yatış verdiler inşallah doğurur çıkarım
ilknur53- Son 32 delirmek üzereyimm çok kaygılıyım,çok korkuyorumm nasıl doğuracagım 🥴 Eşim şırnakda görevde… Güzel kızımı kucağıma alacagım anı korku ve merakla beklıyorumm
BusRaa20 ilknur53- benim esimde sozlesmeli er istanbulda buruk değişik bi duygu ya eşim de.olmayinca zorlaniyorum baya son gunler
Aysunmardin23 Son 13…. bende de kasik agrisi var yürürken bazen bicak saplanıyor gibi oluyor nefes alamiyorum sonra geçiyor. Merdiven inip çıkıyorum,hergun sıcak duş alıyorum,yerleri elimle Siliyorum…. kızımın arkadaşları dogdu ama bizde hala birsey yok😊
uyanancirkiin BusRaa20 evet normal doğum yaptım çokta rahattı inşallah 2 numaramıda normal yaparım 😅🥰
Medinemymy Son 10 gün kaldı bizimde heyecanla bekliyoruz. Bende marjinal plasenta previa vardı yukarı çıktığı için normal doğum olarak izliyor doktorumuz 38+4 olduk bugün çok şükür 🙈