Mucizemibekliyorum_ Kızlar bu ovulasyon testiyle gebe kaldığını öğrenenler oluyormuş nasıl anlaşılıyor bu bilen var mı
Nskyhn Mucizemibekliyorum_ benim okuduğum galiba çok alakasız bir zamanda yani şöyle yeni adete yakın ya da adet gecikmesinde yapınca çift çizgi çıkıyor sonuçta o zaman yumurtlama olmaz acaba hamile miyim ki diyor ve hamile çıkıyor
Sevval1 Mucizemibekliyorum_ ben adetime 5 gün kala yapmıştım ovulasyon testi çok koyu çıkmıştı sonra öğrendim hamile olduğumu
Nazyapiyo_ya Mucizemibekliyorum_ ben öğrendim 1 ay önce adet günüme 3 gün kala koyulaştı t çizgim adet günü c den daha koyuydu hemen anladım ve yanılmadım
Nazendehanim Mucizemibekliyorum_ Instagram’da bir gebenin günlüğü sayfası anlatmıştı. Ovulasyon testinin gebelik sonxucu göstermesi için beta hormonunuz yüksek olması gerekiyor diye , sağlıklı sonuç değil yine de
Mucizemibekliyorum_ Benimde adetim 11-12 gün kadar geçti bugün yaptım çift çizgi çıktı ama normal testte negatif çıkıyor
Mucizemibekliyorum_ Nazyapiyo_ya benim bu üçüncü çift çizgi görüşüm o zaman hamile değilim sanırım. Çok şiddetli kasık ağrım olunca bi şüphe etttim adetimde baya geçikince söktürücü kullanmaya cesaret de edemiyorum. Belirsizlik çok zor 😔
bsnrd Mucizemibekliyorum_ adetime üç gün kala silik çizgi gordm gebelk testinde kan vermeye gttm.evde de ovulasyon testi vardı yaptım kopkoyuydu ondan snra bir kaç kere daha yaptm kopkoyu çıkıyor iki çizgi de 🤗